Kaymakam Bilici, Cumhuriyet'in, getirdiği yenilikler ve atılımlarla Türk milletine yeni ufuklar açtığını, ekonomik, sosyal ve siyasal yaşantımıza bir dinamizm kazandırdığını, tarihimizin en büyük çağdaşlaşma hamlesi olduğunu belirtti. Ayrıca ülkemizin, demokrasisi ve ekonomisi ile belirgin bir gelişme gösterdiğini, güçlü ordusu ve zengin insan kaynağı ile uluslararası alanda saygın bir konum kazandığını da ekledi.

Bilici, "Cumhuriyetine, demokrasisine ve milli iradesine yönelik tehditleri bertaraf edeceğini ve bu değerlerine son nefesine kadar sahip çıkacağını" Türk Milleti'nin tarih boyunca gösterdiğini ve bundan sonra da göstermeye devam edeceğini vurguladı.

İstiklal mücadelemizin kahramanlarına, eşsiz fedakarlıklarına ve kahraman gazilerimize hitaben, "Türk milleti ne zaman bir araya gelmişse, bir ve beraber olmuşsa büyük zaferler kazanmıştır" dedi ve bütün vatandaşların Cumhuriyet Bayramı'nı canı gönülden kutladı. FADİME ÖZKARAN

İYİ Parti Genel Başkanını seçti! Yeni Genel Başkan kim oldu? İYİ Parti Genel Başkanını seçti! Yeni Genel Başkan kim oldu?

Editör: Fadime Özkaran