Gelecek Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Niyazi Ertaş, kentin ekonomisine önemli bir katkı sunacak olan maden suyu şişeleme fabrikasının kurulmasının gerekliliğine dikkat çekti.

Yüz yıldan fazla bir süredir Kızılay'a kaynak teşkil eden maden suyunun, Afyonkarahisar için ekonomik bir getiri sağlamadığını belirten Ertaş, bu değerli kaynağın sadece iç piyasada değil, dünya pazarlarında da satıldığını ve bu durumun büyük bir gelir kapısı oluşturduğunu ifade etti. Afyonkarahisar'ın bu potansiyelden faydalanması gerektiğini vurgulayan Ertaş, kentte bir maden suyu şişeleme fabrikasının kurulmasını talep etti. Şu anda şişelerin dışarıdan temin edildiğini ve bu yatırımın kendi üretimiyle kente ekonomik anlamda büyük bir katkı sağlayacağını belirtti.

300 KİŞİ İŞ İMKANINA KAVUŞABİLECEK

Ticaret Lisesi mezunları bu programda bir araya geldi… Ticaret Lisesi mezunları bu programda bir araya geldi…

Ertaş ayrıca, yeni fabrikanın kurulmasıyla birlikte 100 kişilik yeni bir istihdam olanağı sağlanacağını ve üç vardiya düşünüldüğünde toplamda 300 kişinin iş imkanına kavuşabileceğini vurguladı. Ertaş, Gelecek Partisi olarak, kent için değerli bir kaynak olan maden suyunun etkin bir şekilde değerlendirilmesi ve büyüklükte bir ekonomik hareketlilik yaratılması amacıyla fabrikanın kurulmasını talep ettiklerini belirtti. N\S

Editör: Nurbanu Soy