İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultayında Genel Başkanlık Seçimi 3. Tura Kaldı! İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultayında Genel Başkanlık Seçimi 3. Tura Kaldı!

Bir dönem öğrencisi olduğu kurumda, Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sevtap Kadıoğlu tarafından ağırlanan Eroğlu, eski günleri yad etme fırsatı buldu. Dekan Kadıoğlu'nun hazırladığı sürpriz ise Eroğlu için özel bir anlam taşıdı. Kendisinin öğrencilik zamanlarından kalma ders notları, fotoğraflar ve bitirme tezini içeren bir 'gurur tablosu' olan eski bakanı duygulandırdı. Prof. Dr. Kadıoğlu'nun bu anlamlı hediyesi, eski bakanın öğrencilik yıllarını onurlandırmış oldu.

Eroğlu, bu duygu dolu ziyareti ve aldığı sürpriz hediye hakkında sosyal medya üzerinden bir paylaşım yaptı. İnşaat mühendisliği eğitimi aldığı İstanbul Teknik Üniversitesi'nden mezun olduktan sonra tarih merakı ile İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesine de kaydolan Eroğlu, dekanın kendisi için özel olarak hazırlatmış olduğu hediyeye ve sürprize duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kaynak: GAMZE KOÇAK