Frigya Trio olarak Anadolu'dan Evrene ve birbirinden farklı dönem, besteci ve temaları repertuvarında derleyen Solist Tenor Kaan Yetkin, Viyolonsel Uğuralp Baysan, Piyanist Yasin Kutlu ilk konserini Eskişehir'de Bach-Çe Akademi’de 9 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirdi. Opera Sanatçısı Tenor Kaan Yetkin, Viyolonsel Uğuralp Baysan ve Piyanist Yasin Kutlu ile birlikte Eskişehir’de kulakların pasını sildi.

59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu İstanbul'da tamamlanacak 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu İstanbul'da tamamlanacak

Frigya Trio

BİRBİRİNDEN GÜZEL TÜRKÜLER ÇALINDI

Frigya Trio, ilk konserinde 100 yılın en büyük depreminde kaybedilen canlar için Jules Massenet Elegie(Ağıt) eserini çalarak 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutladı. 12 Mart İstiklal Marşın ın kabulünden bahseden Frigya Trio, son olarak 18 Mart Çanakkale Zaferindeki kahraman ordumuzu, şehitlerimize ve gazilerimize armağan olarak "Çanakkale Türküsü" çalındı. Ünlü seslendirme sanatçısı Cahit Şaher'in "Necmettin Halil Ünal'ın Çanakkale Şehitleri için yazdığı "Dur Yolcu" şiirini Cahit Bey'in gönderdiği kayıt ile çaldı.

Frigya Trio

Kaynak: NURBANU SOY