AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı 10 Ocak Gazeteciler günü dolayısıyla basın mensupları için yemekli program düzenledi. Programa AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezer Küçükkurt ve AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay katıldı.

10 ocak çalışan Gazeteciler Günü

GAZETECİLER İÇİN KONTENJAN AYARLANIYOR

Sohbet eşliğinde düzenlenen programda geçtiğimiz yıl gazetecilere verilen TOKİ Konutları sözü gündeme getirildi. TOKİ Konutları ile ilgili çalışmaların devam ettiğini söyleyen Milletvekili Yurdunuseven, TOKİ Konutlarında şehit aileleri, gazi ve yetimlerin öncelikli olduğunu ancak bu kapsamda gazeteciler de için TOKİ kontenjanı ayarlamaya çalıştıklarını belirtti.

İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultayı'nda Tolga Akalın genel başkanlık adaylığından çekildi mi? İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultayı'nda Tolga Akalın genel başkanlık adaylığından çekildi mi?

İbrahim Yurdunuseven

KENTSEL DÖNÜŞÜME DEĞİNDİ

Kentsel dönüşüm projesi için ”Keşke” olsaydı diyen Milletvekili Yurdunuseven, “Kentsel dönüşümden ziyade başka projeler var. Bu noktada sizler için kontenjan ayarlamaya çalışıyoruz. Elimizden geleni yapıyoruz” diye konuştu.

Kaynak: NURBANU SOY