Erkmen Belediyesi tarafından düzenlenen geleneksel iftar yemeğine büyük bir katılım sağlandı. Yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı bu özel etkinliğe AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Serkan Mumyakmaz ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programın gerçekleştirildiği belediye binası önünde halka veda konuşması yapan Erkmen Belediye Başkanı Memduh Kuş, etkinliğe gösterilen yoğun ilgiden memnuniyet duyduklarını belirterek şunları söyledi: “Erkmen'de geleneksel hale gelen iftar yemeğine bu yıl da yoğun bir katılım oldu. Bu, Erkmen'deki birlik ve beraberliğin önemli bir göstergesidir. Allah bu birliğimizi daim kılsın. İftar yemeğimize katılan tüm misafirlerimize ve halkımıza teşekkür ediyorum. Kendi adıma son iftar programımız olduğunu belirtmek isterim. Bu vesileyle tüm vatandaşlardan hakkını helal etmelerini ve bizlere dua etmelerini rica ediyorum.”

Tarihi Frigya Vadisi hangi bitki ile renklenecek? Tarihi Frigya Vadisi hangi bitki ile renklenecek?

Erkmen Belediyesi'nin düzenlediği bu anlamlı iftar yemeği, bölgedeki dayanışma ve birlik ruhunun güzel bir örneği olarak dikkat çekti.

  

Kaynak: FADİME ÖZKARAN