GSB Spor Okulları boks branşı için başvuru yapan gençler uzman antrenör Hamza Karakulaklı’nın tecrübesi ve uzmanlığından faydalanarak boksa dair bir çok şey öğrenecek. Hamza Karakulaklı, boksun disiplinli bir spor olduğunu ve gençlerin kendilerini daha iyi tanımalarına imkan sağladığını belirtti.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu da yaptığı açıklamada spor okullarının gençlerin gelişimine katkı sağladığını ve spor kültürünün yaygınlaşmasına yardımcı olduğunu belirtti. Ayrıca boks eğitimlerinin gençlerin özgüvenlerini arttırdığını ve kendilerine güvenli bir gelecek oluşturduğunu ifade etti.

İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultayında Genel Başkanlık Seçimi 3. Tura Kaldı! İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultayında Genel Başkanlık Seçimi 3. Tura Kaldı!

ANTRENÖR HAMZA KARAKULAKLI KİMDİR?

Hamza Karakulaklı, Bayburt’ta doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimimi Bayburt’ta tamamladıktan sonra 2010 yılında Kafkas Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümünü kazandı. 2011-2012 Eğitim Öğretim yılında Atatürk Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümüne yatay geçiş yaptı. 2014 yılında Atatürk Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. 2015 yılında Atatürk Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Beden Eğitimi ve Spor Eğitimi Anabilim Dalında Yüksek Lisans’a başladı. 2017 yılında Beden Eğitimi ve Spor Eğitimi Yüksek Lisans Anabilim Dalından mezun oldu. Ulusal ve Uluslararası Spor Bilimleri dergilerinde akademik makaleler yayımladı. 1999’da başladığı boks spor hayatında 2005-2006 yılları arası Fenerbahçe Boks Kulübü’nde devam ettirdi. Aynı zamanda Atatürk Üniversitesi, Bayburt Üniversitesi, Kafkas Üniversitesi boks takımlarında ve Türk Boks Milli Takımı’nda görevler alarak şampiyonalarda çeşitli başarılar elde etti. 2023 yılında Gençlik ve Spor Bakanlığı Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesine Boks Antrenörü olarak atandı.

Editör: Cemile Kaytan