Okullararası Halk Oyunları Yıldızlar Türkiye Şampiyonası başladı! Okullararası Halk Oyunları Yıldızlar Türkiye Şampiyonası başladı!

31 Mart yerel seçimleri için İYİ Parti’den Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Aday adaylığı sürecinden itibaren saha çalışmalarını sürdüren ve adaylık sürecinin kesinleşmesinin ardından gün boyu seçmenlerle kucaklaşarak projelerini anlatıp, değişimin nedenini anlatan Alper Yağcı son olarak afetlerde arama kurtarma faaliyetleri yürüten gönüllülerin oluşturduğu ANDA Derneği’ni ziyaret etti.

Geçtiğimiz yıl yaşanan deprem felaketi sonrasında bölgede ortaya koydukları insan üstü hizmetlerle dikkat çeken ANDA Derneği üyelerini dernek binasında ziyaret eden İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı, dernek üyelerine projelerini ve değişimin önemini anlattı. Dernek Başkanı Agah Oktay Kılıç ve dernek üyesi gönüllüler ile karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan istişarenin ardından açıklamalarda bulunan İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı; “Türkiye ve Afyonkarahisar deprem riski taşıyan bir coğrafyaya sahip. Afetlerde ilgili kuruluşlar kadar gönüllülerin de insan hayatı için ne kadar önemli olduğunu 6 Şubat depremi ve sonrasında bir kez daha anlama fırsatı bulduk. ANDA Derneği üyesi gönüllü arkadaşlarımızın da bu süreçte insan hayatı için canla başla çalıştığını görme fırsatı bulduk. Sizler insan hayatı için gönüllülüğü esas aldınız. Bizde insanların yaşam kalitesini artırmak için gönüllülük esasıyla Belediye Başkan Adayı olduk. Serdengeçti ruhuyla ortaya koyduğunuz hizmetler için teşekkür ediyoruz. Arzumuz ve isteğimiz sizlerle birlikte el ele omuz omuza vatandaşlarımıza hizmet edebilmek” diye konuştu.

Kaynak: BÜLTEN