Mustafa Çekiç Ortaokulu’nu ziyaret eden Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici, ilk olarak okul bahçesi ve çevresinde incelemelerde bulundu. Ardında okul bahçesinde bulunan öğrencilerin oyunlarına eşlik eden Kaymakam Bilici, öğrencilerle eğlenceli dakikalar geçirdi. Daha sonra müdür odasında Okul Müdürü ve Okul İdarecileri ile bir araya gelen Kaymakam Bilici, okulun genel durumu ve okulda yürütülen çalışmaların son durumu hakkında bilgiler aldı.

YENI YILDA BAŞARILAR

Kaymakam Bilici, daha sonra öğretmenlerle bir araya gelerek onlarla bir toplantı gerçekleştirdi. İlk olarak öğretmenlere geçen yıl gösterdikleri fedakarlık ve performanstan ötürü teşekkür eden Kaymakam Bilici, bu yıl da çalışmaların devam edeceğini belirterek yeni eğitim-öğretim yılında başarılar diledi.

TAVSİYELERDE BULUNDU

Ardından sınıfları ziyaret eden Kaymakam Bilici, öğrenciler ile bir araya geldi. Öğrencilerle farklı konularda sohbet eden Kaymakam Bilici, onların gelecek planlamalarına dair bilgiler alarak tavsiyelerde bulundu. Kaymakam Bilici’ye ziyareti esnasında İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürkan Emeksiz ve Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Hüseyin Gülmez eşlik etti. >>ODAK HABER MERKEZİ

 

Editör: TE Bilisim