Şehidimizi cennete uğurladık

Diyarbakır Sur’da teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Mustafa Hakan Kaçar baba ocağı Hocalar İlçesi Çalça köyünde toprağa verildi

Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde PKK'lı teröristlerle girdiği çatışmada yaralanıp kaldırıldığı hastanede şehit düşen Uzman Çavuş 26 yaşındaki Mustafa Hakan Kaçar dün babaocağı Hocalar İlçesi Çalça Köyünden son yolcuğuna uğurlandı. Henüz 6 aylık evli olan şehidi, uğurlamaya Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, milletvekilleri ile prtokolü ve asker katıldı. Şehidimiz için ilk tören Diyarbakır’da düzenlenirken burada ki törene şehidin eşi Elif, kız kardeşi Döndü ve babası Yunus Kaçar’da katıldı. Dün ikindi namazına müteakip kılınan namaz sonrası sonsuzluğa uğurlanan şehit Kaçar için dualar edildi.

Köksal’a tepki gösterdiler

Şehit cenazesine katıldıktan sonra taziye çadırını ziyaret eden CHP Milletvekili Burcu Köksal, burada siyasal söylemlerde bulunup iktidarı eleştirince vatandaşlar Köksal’a tepki gösterdi. İktidarı eleştiren Köksal’ın konuşmasını bir vatandaş keserek, “Burası siyaset yeri değil hanımefendi. Benim de canım acıyor. Ben de onun için geldim, benim de yeğenim” diye bağırmaya başladı. Daha sonra vatandaşlar arasında bir süre ‘siyaset yapılıyor' polemiği yaşanırken, Köksal ise vatandaşa cevap vermeyerek taziye dileklerine devam etti.

Editör: TE Bilisim