Ülkemizin yıldızı olacağız

Orman ve Su İşlerieski Bakanı İlimiz Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu, AK Parti İl Başkanlığına atanan Hüseyin Uluçay’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Burada konuşan Eroğlu, “Afyonkarahisar’ı Ege’nin Yıldızı yapacağız dedik ve sözümüz tuttuk. Şimdi yeni hedefimiz Ülkemizin Yıldızı yapmaktır”

 

AK Parti İl Başkanlığında gerçekleşen ziyarette önemli açıklamalarda bulunan Orman ve Su İşlerieski Bakanı İlimiz Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu, AK Parti iktidarında şehrimize önemli yatırımlar kazandırıldığını söyledi. Eroğlu, “İlimize muazzam yatırımlar yaparak Afyonkarahisar’ı marka şehir haline getirdik. Bu yatırımları daha da ileriye götürmenin gayreti içindeyiz. Afyonkarahisar dönemimizde çok büyük gelişim gösterdi. Pek çok alanda yatırımların merkezi oldu. 18 yılda Hükümetimiz tarafından toplam 25 milyar TL’den fazla yatırım gerçekleştirdik.  Ulaşım, eğitim, sağlık, ziraat ve hayvancılık, sulama ve ormancılık gibi alanlarda Afyonkarahisar büyük yatırımlar aldı”

HAYELLERİ BİZ GERÇEKLEŞTİRDİK

“Afyonkarahisar’ı Ege’nin Yıldızı yapacağız dedik ve sözümüz tuttuk” diyen Prof. Dr. Eroğlu, “Şimdi yeni hedefimiz Ülkemizin Yıldızı yapmaktır. Bu hedefe ulaşmak için Milletvekilleri olarak, Valimiz, belediye başkanlarımız, kaymakamlarımız kısacası bütün kurumlarımız hazır. Afyonkarahisar’ı yaşanılabilir bir şehir haline getirdik. Afyonkarahisarlıların hayallerini biz gerçekleştirdik. Yapılamaz denilen her projeyi biz Allah’ın izni ile milletimizle el ele vererek gerçekleştirdik.  Hükümetimizin yatırım ve teşviklerinden en fazla yararlanan il Afyonkarahisar oldu. Gelişen sanayisi ve büyüyen ticaret hacmi ile işsizliğin en az olduğu il Afyonkarahisar olmuştur” dedi. Gökhan Kocaaslan

Editör: TE Bilisim