Görüşmede Mısırlıoğlu ülkemizde derin bir yönetim krizi olduğunu ve kutuplaştırıcı bir siyaset anlayışının temel prensip olarak ülke menfaatine olmadığı ifade etti. Afyonkarahisar’ın ortak problemlerinden anlatarak istişare ile çözüleceğini ve ortak aklın siyasette ne kadar önemli olduğundan bahsetti.
Mısırlıoğlu konuşmasından Afyonkarahisar’da Kentsel dönüşüm konusunda Belediye’nin sorumluluktan kaçtığı hak sahiplerinin mağduriyet yaşamaması gerekliliğinin önem ve arz ettiğini belirtti.
Kadir Daylık yapılan bu ziyaretten dolayı teşekkür ederek, ülke ve ilimiz menfaatlerine hizmet eden her türlü görüşe açık olduklarını Deva Partisinin en önemli kırmızı çizgisinin liyakat olduğunu belirtti. 
Ülkemizdeki ekonomik krizin en önemli nedeninin liyakat ve adalet’e güvensizlik olduğunu, son günlerde yaşamış olduğumuz Gelecek Partisi ve gazetecilere yapılan saldırı ve tehditlerin, en yüksek tonda tepki verilmesi faillerinin ve arkasındakilerin bir an önce adalete teslim edilmesi gerektiğini söyledi.
Daylık; “Türkiye’de ki siyaseti ve Özgür basını kimsenin susturmaya gücünün yetmeyecek” dedi. 

>>ODAK HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilisim