HDP’li Milletvekili Erol Katırcıoğlu, HDP İl Başkanlı’ğı önünde evlat nöbetinin günlerdir devam etmesine rağmen ailelere sevindirici haber bir türlü gelmiyor dedikten sonra Başkanlık Binası önünde nöbet tutan annelere Milletvekili Erol Katırcıoğlu’nun zafer işareti yapması gündeme bomba gibi oturdu.

Evlat nöbetindeki Celil Begdaş, Katırcıoğlu’nun bu hareketi yapmasından bir süre sonra fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. PKK tarfından kaçırılan çocuklarının bulunmasını isteyen ailelerin nöbeti 507’nci gününde de devam ediyor.Evlat nöbetindeki aileler seslerini duyurmak ve evlatlarına bir an önce kavuşmak için her şeyi yapacaklarını söylediler. 
‘Sayı Her Geçen Gün Daha Da Artıyor’
Evlat nöbetine katılan ailelere hergün bir yenisi daha ekleniyor. PKK’nın tek yaptığının çocuklarının akıllarını çelerek onları kaçırmak ve öldürmek olduğunu söyleyen acılı aileler çocuklarına kavuşacakları günün özlemi ile yaşamaya çalışıyorlar. 
Şu ana kadar yaptıkları eylem sayesinde sadece 20 aile evlatlarına kavuşabildi. Yetkililer ise bu sayının daha da artmasını temenni ettiklerini  belirterek, acılı ailelerin her zaman yanında olduklarını söylediler.

>>ODAK HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilisim