“HER GÜNÜMÜZÜ ÜLKEMİZ VE MİLLETİMİZ İÇİN DOLU DOLU GEÇİRDİK”

Erdoğan, yaklaşık bir aylık aranın ardından TBMM Genel Kurulu’nun dün itibariyle çalışmalarına başladığını belirterek son bir aylık programında gerçekleştirdiği çalışmalarını milletvekillerine anlattı. Türkiye’nin son 18 yılda nereden nereye geldiğini, akıl ve vicdan sahibi herkesin gördüğünü, bildiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ancak, özellikle eski Türkiye’de yaşamamış, o sıkıntıları çekmemiş, o mahrumiyetleri görmemiş, o baskılara maruz kalmamış gençlerimize bu kazanımların önemini anlatmakta zorlanıyoruz. Ülkemizin demokrasi ve ekonomide âdeta çağ atladığına yaşayarak şahitlik etmeyenlere, tüm bunları mukayeseli olarak anlatmamız şarttır” ifadesini kullandı.

‘Kaderimiz Milletimizin Elinde’

Görevlerini hakkıyla yerine getirdikleri takdirde ne Türkiye’nin ne Cumhur İttifakı’nın ne de AK Parti’nin önünde durabilecek bir güç tanımadığını söyleyen Erdoğan, “Unutmayınız, milletimiz her birimizi teker teker takip ediyor ve karnemizi dolduruyor. Seçim günü bu karne önümüze oy oranı olarak konacaktır. Birikimimizi ve gayretimizi bugünden seferber edersek karne günü gelip çattığında, sandık başından başımız dik, alnımız açık şekilde ayrılabiliriz. Bunun için hep birlikte çok çalışmalıyız” diye konuştu.

“TÜRKİYE’NİN ÖNÜNDE HEPİMİZ İÇİN YAPILACAK ÇOK İŞ VAR”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Grubu’nun, Cumhur İttifakı’ndaki ortağı MHP ile birlikte Meclis’in lokomotifi, dinamosu olduğunu belirterek, “Biz çok çalışırsak, Meclis de çok üretir. Biz işleri rölantiye alırsak Meclis çok daha az verimle faaliyet yürütür. Türkiye’nin önünde hepimiz için yapılacak çok iş var. Yürütmede bizim yapmamız gerekenler var. Yasamada sizlerin yapması gerekenler var. Yargının üzerine düşen görevler var. Bütün bunların toplamı sayesinde ülkemizi güven ve istikrar ikliminde hedeflerine doğru ilerletebiliriz” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, hazırlıklarını tamamlamak üzere oldukları yeni reform paketlerini yakında Meclis’in takdirine sunacaklarına işaret ederek, bu reform tekliflerinin Türkiye’yi 2023’e ve daha sonrasına taşıyacak çok köklü ve önemli düzenlemeler içerdiğinin milletle paylaşıldığında görüleceğini söyledi.

>>ODAK HABER MERKEZİ

 

 

 

Editör: TE Bilisim