AFJET Afyonspor, Misli.com 2. Lig Beyaz Grup 24. Haftada da deplasmanda Kocaelispor ile karşı karşıya gelecek. Hafta sonu kendi sahasında Çorum FK’ya mağlup olan AFJET Afyonspor Play-Off şansını zora sokarken, Perşembe günü oynanacak olan Kocaelispor karşısında mutlak 3 puan arayacak.

MAÇI OĞUZHAN UĞURLU YÖNETECEK

Perşembe günü saat 13:00’da Kocaeli Şehir Stadyumunda karşılaşacak olan Kocaelispor-AFJET Afyonspor maçı Misli.com’dan canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşmayı Oğuzhan Uğurlu yönetirken, Yardımcıları Salim Şanlıer, Emrah Akkaya ve Batuhan Bayar olacak. Maçın gözlemciliğini ise Adil Sinem yaparken Gürkan Tokul ile Serkan Yurdabak Temsilci olarak maçı izleyecek.

HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR

Deplasmanda Kocaelispor ile karşılaşacak olan AFJET Afyonspor maç öncesi hazırlıklarına Teknik Direktör Bahaddin Güneş gözetiminde devam ediyor. Antrenmanlarda teknik ekip ve oyuncuların morallerinin yerinde olduğu dikkatlerden kaçmadı.

JETLER 34 PUANLA 9’UNCU SIRADA

34 puanla 9’uncu sırada yer alan AFJET Afyonspor, Kocaelispor karşısında alacağı 3 puan ile puanını 37 çıkarmak için mücadele edecek. Ligde 58 puanla Manisa FK birinci sırada, 42 puanla Hekimoğlu Trabzon ikinci sırada, 39 puanla Sarıyer üçüncü sırada, Anagold 24Erzincanspor ile Kocaelispor’un 38 puan ile 4 ve 5’inci sırada yer alıyor. >>GÖKHAN KOCAASLAN

Editör: TE Bilisim