FARKLI KULVARLAR DA AYNI AMAÇ İÇİN

Geçtiğimiz aylarda Afyonkarahisar AK Parti İl Başkanlığı görevine Hüseyin Ceylan Uluçay atandı. Yeni görevi için nezaket ziyaretinde bulunan CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz ve Yönetim Kurulu, hayırlı olmasını diledi. Ziyarette konuşan CHP İl Başkanı Görgöz, “Ziyaret amacımız AK Parti evet iktidar partisi evet biz farklı kulvarlar da yarışıyoruz koşturuyoruz ama Türkiye Cumhuriyeti Devletinin İktidar partisidir şu anda ve bundan yaklaşık üç, üç buçuk ay önce Hüseyin Başkan göreve geldi. Biz bu pandemi sürecinden bu yana bir takım önlemler arttı ve kısıtlamalar iyice çoğalınca çıkamamıştık” ifadelerini kullandı.

BU TÜR ZİYARETLER ALIŞILAGELMİŞ DEĞİL

CHP İl Başkanı Görgöz yapılan ziyaretle ilgili, “Çok uzun süredir yapılmayan belki ittifak partileri olaraktan ayrışan bir ülkede bu tür ziyaretler alışılagelmiş değil ama biz bu alışkanlıkları değiştirmek istiyoruz. Uzlaşmak her zaman dayanışma içinde olmak ve hepimiz Afyonumuz için çalışıyoruz Afyonumuz için neler yapabiliriz birlikte, zaman zaman bir araya gelerek ortak fikirler ortaya koyarak ilimizin gelişmesi için neler yapabiliriz bunları konuşmak gerekir” dedi.

SİYASET KAVGALARINDAN BIKTILAR

Gündemdeki ve meclisteki çıkan tartışmalarla ilgili olarak “Her şey değişiyor artık siyaset yapma biçimi de değişiyor yani ülkemizin 83 milyon insanı siyasetin kavgalarından da bıkmış durumda. Daha sonrasında MHP ile de görüşeceğiz biz bu ülkenin evlatlarıyız bir tane bayrağımız var bu sebeple ayrımız gayrımız ana noktalarda olamaz” dedi.

FİKİRLERE AÇIK BİR YAPIYA SAHİBİZ

Afyonkarahisar Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay konuşmasında bu ziyaret için CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz’e ve Yönetim Kurulu Üyelerine nezaket ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti. Başkan Uluçay,”Gerçekten biz Afyonkarahisar olarak birlik beraberlik içerisindeyiz. Mesele memleket olunca her şeyin önüne geçen ve bu yöndeki fikirler için her zaman açık olan yapıya sahibiz” diye konuştu.

SIKÇA İSTİŞARE YAPACAĞIZ

Başkan Uluçay Partiler arasındaki ilişkilerle ilgili olarak “Afyonkarahisar bütün siyasi partileriyle menfaati memleket olunca birleşen hiçbir şekilde ayrışmayan fikirlerini paylaşabilen bir il olacağız aynı zamanda örnek olacağız. Ben Başkanımıza ve tüm Yönetim Kurulundaki arkadaşlarımıza böyle bir ziyaretten dolayı tekrar teşekkür ediyorum. İnşallah sık sık ziyaretlerimizi gerçekleştirip istişare halinde olacağız” dedi.

FİKİRLERİNİZE AÇIĞIZ

Görüşmenin sonunda başkan Uluçay bu dönemden sonraki ilerleyişle ilgili “Başkanımızın da dediği gibi Bayrağımız tek Vatanımız tek ortak fikirlerimiz olduğu gibi mutlaka fikir ayrılıklarımızda olacaktır ama saygı ve sevgi içerisinde bu görevleri ifa edeceğiz. Her zaman iktidar partisi olarak taleplerinize fikirlerinize açığız amaç Afyonkarahisar’a ve tüm memlekete hizmet etmektir” ifadelerini kullandı.

>>>ODAK HABER MERKEZİ 

Editör: TE Bilisim