Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman’ın seçim vaatleri arasında bulunan bir projesi daha AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya ile İbrahim Yurdunuseven’in destekleri gerçekleşiyor. Geçtiğimiz günlerde Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’i ziyaret ederek, Sinanpaşa ve Başmakçı İlçelerine doğalgaz getirilmesi yönünde taleplerini ileten AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya ile İbrahim Yurdunuseven projenin yatırım programına alınmasını yeniden talep etti. 

İLÇENİN FOTOĞRAFINI İYİ ÇEKTİK

Sinanpaşa’da hayal denilen projeleri hayata geçirmek adına çalışmalarına hızlı bir şekilde devam eden Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman, Sinanpaşa’ya doğalgaz kazandırılması yönünde gece gündüz çalışan Milletvekili Ali Özkaya ile İbrahim Yurdunuseven’e teşekkür etti. Sinanpaşa’lı vatandaşlara hizmet etme yolunda yoğun bir çalışma içerisine girdiklerini ifade eden Başkanı Karaman, seçimlerden önce vatandaşa verilen sözleri gerçekleştirmeye devam edeceklerini söyledi. Belediye Başkanı seçildikten sonra ilçenin fotoğrafını iyi çektiğini belirten Başkan Karaman, “Sinanpaşa İlçemizin eksikliklerini tespit ederek, kısa sürede çözüme kavuşturduk” dedi.  

DEVLET HASTANESİ AÇILDI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından temelleri atılan Sinanpaşa 50 Yataklı Devlet Hastanesinin kısa sürede tamamlanarak vatandaşın hizmetine açıldığını hatırlatan Belediye Başkanı Erdal Karaman, “Sinanpaşa Merkez başta olmak üzere tüm belde ve köylerimize yakışır Devlet Hastanemiz hasta kabulüne başladı ve tüm Sinanpaşa’lı hemşerilerimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum” diye konuştu. Başkan Karaman, Sinanpaşa 50 Yataklı Devlet Hastanesinin yapılmasında emeği geçen başta Sağlık Bakanı Fahrettin Koca olmak üzere Orman ve Su İşleri eski Bakanı AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu’na, Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek’e, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve tüm destek verenlere teşekkür etti. 

2. OSB ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Sinanpaşa’nın gelişmesine ve istihdamına büyük katkı sağlayacak olan Sinanpaşa 2. Organize Sanayi Bölgesi çalışmalarının hız kazandığını ifade eden Belediye Başkanı Erdal Karaman, “Geçtiğimiz günlerde Valimiz Gökmen Çiçek başkanlığında bir toplantı gerçekleştirdik ve ardından Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser başkanımızla bir araya geldik. İnşallah kısa süre içerisinde ilçemizde güzel çalışmalara imza atacağız” dedi.

BAŞKAN SERTESER’DEN DESTEK

Başkan Karaman, Sinanpaşa 2. OSB’nin çalışmalarında ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ile ATSO Genel Sekreteri Ali Şenol’un büyük destek verdiğini vurgulayarak, “ATSO Genel Sekreteri Ali Şenol’u Belediyemizde misafir ettik. İlçemize yapılacak olan Afyon Merkez 2.OSB hakkında istişarede bulunduk. Ziyareti ve destekleri için Genel Sekreterimize teşekkür ederim” diye konuştu. Sinanpaşa’nın güzel bir görünüme kavuştuğunu ifade eden Karaman, “Sinanpaşa İlçemiz Yukarı Mahalle, Orhan Uygun Caddesi ve Tokuşlar yolu  üzerinde yapılan sokak aydınlatma çalışmalarımızı tamamladık. Artık İlçemiz sabahları ayrı, akşamları ise ayrı bir güzel görünüme kavuşturduk ve ışıl ışıl oldu” dedi.

UYUM İÇİNDE ÇALIŞIYORUZ 

Sinanpaşa halkına seçim öncesi verdiği sözlerinin başında gelen Güneş Enerji Santrali projesinin tamamlandığının müjdesini veren Belediye Başkanı Erdal Karaman, “Artık kendi elektriğimizi kendimiz üretiyoruz ve bu sayede belediyemize ek gelir sağlamış oluyoruz. Tüm Sinanpaşa’lı hemşerilerimize hayırlı ve uğurlu olsun” diye konuştu. Sinanpaşa’nın gelişmesi için tüm belde belediye başkanları ile uyum içerisinde çalıştıklarını belirten Başkan Erdal Karaman, “Beldelerde yapılması gereken tüm çalışmaları belediye başkanlarımız ile fikir alışverişi içerisinde bulunarak gerçekleştiriyoruz. Örneğin bir belde belediye başkanımızın bir işi varsa onu el birliği ile çözmeye çalışıyoruz” dedi.

>>> ÖZEL HABERİ // GÖKHAN KOCAASLAN <<<

Editör: TE Bilisim