Afyonkarahisar Modern Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Hakan Dilek; “Afyonkarahisar olarak sanayide, teknolojide ve büyük organizasyonlarda olmamız şehrimizin ekonomisi ve tanıtımı için büyük önem arz etmektedir. Çünkü şehrimiz kavşak noktasında yer alıyor ve aranılan tüm ham madde mevcut. İstanbul ve Ankara’ya yakın bir şehiriz. Maden, turizm, sanayi kentiyiz, bunun yanında neden büyük organizasyonlara ev sahipliği yapmayalım ki” diye konuştu.

TÜM OLANAKLAR MEVCUT

“Türkiye her geçen gün ekonomisini güçlendiren bir ülke” diyerek sözlerine sürdüren Dilek; “İnşallah 2023 yılında Türkiye Dünya’da en büyük ilk 10 ekonomi arasında yer alacak ve çıtasını daha da yükseltecek. Tabi Şehrimiz de Türkiye’nin artan bu ivmeden nasibini almak için mücadele edecek. Biz Modern Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyeleri olarak 2022 yılında yapılacak olan Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’nin (TEKNOFEST) Büyük Taarruz ‘un 100. yılında yapılmasını içtenlikle istiyoruz ve destekliyoruz. Bu kapsamda TEKNOFEST için Modern Sanayi Sitemizde, festivalin düzenlenmesi için alan tahsis etmekten onur duyarız. Alanımız da bulunan 382 dükkanımız devletimizin, milletimizin ve festivale katılacak olan tüm vatandaşlarımızın hizmetine açmaktan gurur duyarız. Biliyorsunuz Modern Sanayi Sitemiz toplam 200 Bin Metrekare alana sahip. 53 Bin 200 metrekare kapalı alanı bulunuyor. 25 metre yol genişliğimiz, 9 metre dükkanlarımızın yüksekliği, yeşil alanı ve yollarıyla TEKNOFEST’in Modern Sanayi Sitemizde yapılması için tüm olanaklar mevcut” dedi.

SEFERBER OLMAYA HAZIRIZ

Dilek sözlerine şöyle devam etti; “Geçtiğimiz günlerde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) grubu olan iktidar ve muhalefet partilerinin İl Başkanları ortak bir noktada buluşarak, 2022 yılında yapılacak olan Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’nin (TEKNOFEST) Büyük Taarruz ‘un 100. yılında Afyonkarahisar’da yapılmasını istedi. Sayın Valimiz Gökmen Çiçek başta olmak üzere, Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’e İl Genel Meclis Başkanımız Burhanettin Çoban’a ve siyasi parti il başkanlarımıza bu düşüncelerinden dolayı teşekkür ederim. Bizde bu organizasyonun Zaferin 100. Yılında, Zaferin şehri Afyonkarahisar’da olmasının önemli olduğunu düşünüyoruz. Bizim orada en küçük dükkânımız 100 metrekare, 200, 300, 400 metrekarelik dükkanlarımız da mevcut.  Bu alanımızı TEKNOFEST için kullanmaya hazırız.  Teknoloji gibi tüm envanterimizi TEKNOFEST için değerlendirmeye hazırız. Ayrıca, tedarik zincirlerimizi, lojistik planlamalarımızı ve verimlilik modellerimizi  paylaşmaya hazırız. Geleceğin büyük Türkiye’sine Afyonkarahisar’ı hazırlamak, şehrimiz için atılacak her adımda ve yapılacak olan bütün çalışmalara Modern Sanayi Sitemizin kapılarını açmaya hazırız.”

Editör: TE Bilisim