Misli.com 2. Lig Beyaz Grupta 62 puanla 2’inci sırada yer alan Hekimoğlu Trabzon deplasmanda Çorum FK ile karşı karşıya geldi. Rakip takım Hekimoğlu Trabzon karşısında etkili bir oyun oynamasına rağmen kalesinde 3 gol bulan Çorum FK, önemli bir 3 puanı sahasında bıraktı. Hekimoğlu Trabzon ise 3 puanı 3 gol ile bulmanın sevincini yaşadı.

FARKI ARTIRMAK İÇİN ŞANSLAR BULDUK

Maç sonrası değerlendirmelerde bulunan Hekimoğlu Trabzon Teknik Direktörü Bayram Toysal, maça iyi başladıklarını söyleyerek, “Topa daha çok sahip olduk, oyunu yönlendirdik ve maçı biz kazandık. Soyunma odasından iki farklı üstünlükle döndükten sonra, farkı artırmak için şanslarda bulduk” dedi.

MAÇLARIN ZORLUĞU ARTIYOR

“Rakibimizin puan sıralamasındaki yerini de düşünürsek, farkın iki kez bire inmesine onları umutlandırsa da savunmadaki direncimizle bunu puana dönüştürmelerine izin vermedik” diyen Toysal, Ligin sonuna yaklaştıkça maçların önemi, dolayısıyla zorluğu artıyor” diye konuştu.

ÖNEMLİ MAÇLARA ÇIKTIK

Çorum FK ile oynadıkları maçın ilerleyen dakikalarda gergin bir hale geldiğini ifade eden Toysal, “Başladığımız ilk haftadan itibaren farklı önemler arz eden maçlara çıktık. Play-Off’a katılma mücadelesi veren veya küle düşmeme gayesinde olan takımlarla oynadık” ifadelerini kullandı.

OYUNCULARINI TEBRİK ETTİ

Özellikle deplasmanda oynadığı maçların Play-Off için muhtemel rakipler olduğunu söyleyen Toysal sözlerine şöyle devam etti: “Bu deplasmanlardan hiç yenilmeden ayrılmak ve önemli galibiyetler almak, bize hem mutluluk hem de ileride oynayacağımız maçlar için umut ve özgüven verdi” dedi.  Toysal, maç kazanmak için sonuna kadar mücadele eden camiaya 3 puan sevinci yaşatan tüm oyuncularını tebrik etti.  >>GÖKHAN KOCAASLAN

 

Editör: TE Bilisim