CHP Grup Başkanvekili Engin Altay katıldığı bir televizyon programında yaptığı ve büyük tepki toplayan konuşmasında, “Umarım Erdoğan da sonu benzemesin Menderes'e” ifadelerini kullanmıştı.

HEVESİNİZ KURSAĞINIZDA KALIR

CHP’li Altay’ın bu hadsiz açıklamalarına bir grup hain FETÖ’cünün 15 Temmuz darbe kalkışmasında dimdik ayakta duran ve anında sokaklara dökülen Afyonkarahisar halkından geldi. “Haddini bil Engin, 15 Temmuz’u unutma” diyen Afyonkarahisar’lılar, “Yıllarca her seçimi kaybeden, hükümeti sandıkta gönderemeyeceğini anlayan bu CHP zihniyeti hala darbelerden medet ummaktadır. 15 Temmuz gecesi dimdik ayakta duran bizler hala darbe beklentisi olan bu kişinin hevesi kursağında kalır”

HODRİ MEYDAN DİYORUZ

Halkın oylarıyla seçilen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olduklarını söyleyen vatandaşlar, “Cumhurbaşkanımızın da söylediği gibi biz bu yola kefenimizi giyerek çıktık. Cumhuriyetin kazanıldığı topraklardan bu aciz kişiye sesleniyoruz. Bizlerin seçtiği bir lidere Menderes’in sonunu vaat etmek hiçbir sözle açıklanamayacak kadar küstah ve aşağılık bir dildir. Biz bu şahsın darbe beklentilerine geçit vermeyeceğiz. Biz Engin’e hodri meydan diyoruz” dediler. >>ODAK HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilisim