Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, “Milletimiz Güney Beldesindeki seçimi izliyor ve takip ediyor ama asla bu seçim İsrail BaşbakanıBinyaminNetanyahu ile ilgili bir seçim değil. Bu seçim Güney Beldesine hizmet etme seçimidir. Evet Güney Beldesindeki arkadaşlar şu veya bu diye arkadaşlarda tercihlerde bulunabilirler. Biz seçimi kazanırsak, inşallah kazanacağız bilinsin ki, bizim belediye başkan adayımız Osman Beyden herkes nezaket görecek. Bizden herkes nezaket görecek ve şunu da kimse unutmasın bugün seçilecek arkadaş 2024’e kadar hizmet edecek. Ama bu iktidarın bırakın 2024’ü, 2022’de erken seçimin dolaştığı bir günde siyasi tablo değişecek ve biz iktidara geleceğiz” dedi.

“KİMSEYİ KİMSEYLE TEHDİT ETMESİNLER”

“Kimseyi kimseyle tehdit etmesinler” diyen Davutoğlu, “Biz kimseyi tehdit etmiyoruz. Biz 1 Kasım seçimlerini kazandığım gece söylediğim sözü tekrar söylüyorum. Bize oy versin vermesin herkes bu milletin aziz vatandaşıdır, herkese hizmet ederiz. Şimdi bu milletvekili ve bakana böyle abes ve Afyonluya yakışmayacak dil kullanmak yerine kendilerine eski Başbakanları olarak söylüyorum. Bunlarla ilgileneceğinize Afyon’un projeleri ne durumda onlarla ilgilenin.  Bakanlar maşallah şuanda hizmet etmeye başladı. Emin olun Gelecek Partisinin adayı olmamış olsaydı, güçlü olmasaydı ve kazanma ihtimali olmasaydı hiçbir bakan Afyon’a uğramazdı” diye konuştu.

“ERDOĞAN’IN DİLİNİ KULLANIYORLAR”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tehdit dilini kullandığını söyleyen Davutoğlu, “Herkesi tehdit ediyor. Herkese hakaret ediyor. Bununla bir yere gidemeyeceğiniz görüldü. Nezaket dilini kaybettiğinizde neleri kaybettiğinizi gördünüz. Yapmayın! Afyonkarahisar Milletvekilleri Afyon’un projeleri ile ilgilensin, dertleri ile ilgilensin. Güney beldesinde kim seçilirse seçilsin bizim için azizdir. Güney beldesindeki vatandaşlara sesleniyorum, bunlara dersini verin. Hiçbir Afyonlunun “Bizi ite köpeğe yem etmeyin” demek ne demek. Bunların kibrine bir ders verin. Bunların bir derse ihtiyacı var. Biz hoca olarak ders verdik anlattık ama anlamadılar. Güney beldesi seçmeni olarak bir ders verin belki anlarlar” dedi.

TSO BAŞKANI SERTESER’İ TEBRİK EDİYORUM

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Başkanı Hüsnü Serteser’i tebrik eden Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, “Çok güzel Ticaret ve Sanayi Odası binası yapmış, ödül almış dünyada tebrik ediyorum. Kendisinden de dinledim Afyonkarahisar’ın problemlerini zaten bildiğim meselelerdi. Arkadaşlarımız ile bunları takip edeceğim. Bunlarla ilgili brifing alıyorum. Afyonkarahisar ile ilgili her şeyi takip edeceğiz. Takip etmeye devam edeceğiz.”>>GÖKHAN KOCAASLAN

 

Editör: TE Bilisim