Sinanpaşa’nın Güney Beldesinde bugün seçmenler belediye başkanını seçmek için sandık başına gitti. Sabah saatlerinde başlayan oy kullanma işlemi akşam 17:00’da sona erecek. Bin 800’e yakın seçmenin oy kullandığı seçimlerde, AK Parti ve Büyük Birlik Partisi sandık müşahitleri arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine sandık müşahitleri okul bahçesine çıkarıldı.

Burada sözlü tartışma yapan gruplar, birbirlerine tekme ve tokatlarla saldırdı. Kavganın büyümesi üzerine olaya Jandarma ekipleri biber gazı ile müdahale ederek iki grubu dağıttı. Jandarma ekipleri olası bir olay yaşanmaması için beldede güvenlik önlemlerini artırdı.

Öte yandan Jandarma ekipleri, AK Parti ve Büyük Birlik Partisi sandık müşahitleri arasında yaşanan kavgaya müdahale ederken okul bahçesinde bulunan Gelecek Partililere biber gazı sıktı. Olay sırasında okul bahçesinde bulunan yaşlı bir vatandaş kavga eden taraflar arasında kalarak, yere düştü.

Gelecek Partisi Konya İl Gençlik Kolları Başkanı Mert Levent, Güney beldesindeki seçim sırasında kalabalık bir grubun saldırısına uğradı. Sosyal medyaya yansıyan görüntülerde Levent'in bir grupla yaşadığı gerginlik sonrasında seçimin gerçekleştiği okulun bahçesindeki kalabalık tarafından darp edildiği görülüyor.

>>>AYRINTILAR  GELİYOR

Editör: TE Bilisim