CHP muhalefet değil dedikodu derdinde

CHP’de Kadın Kolları Başkanı Alev Doğu’nun yaşadığı sıkıntılar nedeniyle istifa etmesinin ardından, etkin bir görevde bulunan eğitimli donanımlı başka bir kadın üyenin de ahlak sınırlarını zorlayan bir takım iftiralara maruz kaldığı öğrenildi.

Ana muhalefet partisi CHP’nin Afyon örgütü ülkenin yaşadığı sosyal, ekonomik ve siyasal sorunlarla uğraşmak yerine parti içinde ki eğitimli, donanımlı, kariyerli kadınları hedef alması tepkiyle karşılanıyor. CHP Kadın Kolları Başkanlığı görevinden olaylı şekilde ayrılan Alev Doğu’dan sonra yine partide aktif görevde bulunan başka bir kadın üyeye ahlak sınırlarını zorlayacak şekilde iftira atıldığı öğrenildi.

DİLEKÇE GENEL MERKEZDE

CHP Emirdağ İlçe Başkanı Barış Can ve parti üyesi Musa Kelle’nin partide aktif görevi olan bir kadın üye hakkında namus ve ahlak sınırlarını aşacak şekilde dedikodu yaptığı, kadın üyenin sözkonusu şahıslarla ilgili İl Başkanı Yalçın Görgöz’eşikâyet dilekçesi verdiği ve dilekçenin Görgöz tarafından işleme alınmayarak iade edildiği öğrenildi. Kadın üyenin şikayet dilekçesini CHP Genel merkezine ulaştırdığı ve konuyla ilgili parti genel merkezinin soruşturma başlattığı edinilen bilgiler arasında yer aldı. Emirdağ ilçe başkanı Barış Can ile İl Başkanı Görgöz’ün arasının iyi olması nedeniyle konunun kapatılmaya çalışıldığı iddia edilirken bazı partililer “Kendilerine emanet edilen parti makamlarındaki zamanlarını oyları arttırmak yerine, seviyesiz alçakça sohbetlere harcayan yöneticiler le mi iktidara aday olacağız” diyerek rahatsızlıklarını dile getirdiler.

Editör: TE Bilisim