Bir süre önce terör örgütü tarafından düzenlenen füze saldırısı sonucu şehit olan Muhammed Ali Akın’a Allah’tan rahmet dileyen İyi Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, şehidin ailesine de başsağlığı dileklerini iletti.

ÇİTÇİMİZE DESTEK OLUNMALI

Afyonkarahisar’da bir süredir yoğun şekilde gerçekleşen yağışlar yüzünden çiftçilere destek sağlanmasını söyleyen Başkan Mısırlıoğlu, çiftçinin sesi olmaya devam edeceklerini belirtti. Mısırlıoğlu; “Dün İlimizi etkileyen şiddetli yağışlar zaten büyük sıkıntılar yaşayan üreticilerimiziolumsuz etkiledi. Tüm bu yaşananlardan sonra çiftçimize destek olunmalı” ifadelerini kullandı.

ZİYARET MEKANLARI BELİRLENDİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in 21 Haziran Afyonkarahisarprogramının netleştiğini söyleyen Başkan Mısırlıoğlu ziyaret ile ilgili açıklamalarda bulundu. Mısırlıoğlu; ”Genel Başkanımız ilimizi ve tüm ilçelerimizi dört ayrı programda ziyaret edecektir. İlk program 21 Haziran Pazartesi günü Emirdağ İlçemizde, Genel Başkanımıza yakışır bir şekilde karşılama ile başlayacak akabinde Emirdağ, Bolvadin ve Çay ilçelerimizde esnaf ziyaretleri ile devam edecektir” dedi.

>>ODAK HABER MERKEZİ

 

Editör: TE Bilisim