AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay yönetiminde düzenlenen toplantıya basın mensupları katıldı. Toplantıda konuşan Başkan Uluçay,  Jandarma Teşkilatı’nın Kuruluşunun 182. yıl dönümünü en içten dilekleri ile kutladığını belirtti. Bir süre önce Güney Beldesinde yapılan Belediye Başkanlığı seçimlerinde yüzde 63 oy alarak başarı sağladıklarını ifade eden Uluçay, yerel ve genel seçimlerde halkın desteği ile daha güzel noktalara geleceklerini söyledi.

UMUT AŞILANDI

Pandeminin etkisinin Afyonkarahisar’da zaman içerisinde azaldığını ve şehir genelinde iki günde toplamda 27 bin dokuz yüz elli beş kişiye aşı yapıldığını söyleyen Başkan Uluçay güzel günlerin yakın olduğunu söyledi. Uluçay; “Salgını hep beraber yeneceğiz. Afyonkarahisar’da vaka sayımız 59’a kadar düştü” ifadelerini kullandı.

ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Başkan Uluçay, AK Parti olarak Afyonkarahisar’da yaptıkları faaliyetlere değinerek çiftçilere verilecek olan destek paketinden bahsetti. Yapılan projeler sayesinde Afyonkarahisar’ın , Türkiye’nin en büyük ikinci sanayi bölgesi olma özelliğini kazandığını dile getiren Uluçay, yanlarında yer alan herkese teşekkür etti. Karayolları Kavşağı’na yapılan yol çalışmalarının şehrin güzelleşmesine ve trafiği rahatlatmasına fayda sağlayacağına değinen AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Afyonkarahisar için her zaman çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

ESNAFIN İSTEDİĞİ OLACAK

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’de  toplantıda bazı önemli noktalara değindi. Özellikle Uzun Çarşı esnafının isteği ve onayı doğrultusunda çeşitli çalışmalarının o bölgede yapılacağını söyledi. Son zamanlarda şehir genelinde etkisini artıran yağışlar yüzünden tıkanan battı çıktılarda ve alt geçitlerde yağmur suyu hattı yapılarak su tahliyesinin daha kolay olacağını ifade etti.

KREŞ ANLAŞMASI YAPILDI

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi çalışanları tarafından , hastaneye bir kreş yapılması isteğinin gelmesi üzerine gerekli tüm çalışmaların yapılarak ihaleye çıkıldığını dile getiren Başkan Zeybek, hiç kimseyi mağdur etmeyeceklerinin altını çizdi. Hastane için yapılacak olan kreşin ihalesine iki firmanın çıkarak, kazanan firma ile 450 kişilik kreş sözleşmesinin birkaç gün içerisinde imzalanacağını belirtti.

>>ODAK HABER MERKEZİ

 

 

Editör: TE Bilisim