Kent merkezinde bir restorant'da bir araya gelen Nüfus İl Müdürlüğü personeli, Müdür ve Müdür Yarrdımcılarının katıldığı gecede birlik, beraberlik ve dayanışma örneği sergilendi.
 
 
Ahde Vefa gecesinde konuşan Nüfus İl Müdürü Erkan Tanyeri; "2020 Yılında göreve başladığımızda emekli olan arkadaşlarımızla bir Ahde Vefa gecesi düzenlemesini beraber konuşmuştuk ama pandemi ve çeşitli nedenlerden dolayı ancak bu zamana ertelenebildi. Aramızdan ayrılan, emekli olan arkadaşlarımızın haklarını helal etmesini istiyoruz. Yeni katılan arkadaşlarımıza hoş geldin diyoruz. İşallah birlik ve beraberliğimiz bu şekilde devam eder, Tabi bu şekilde toplanmamıza en azından vesile olan Sayın Valimiz Gökmen Çiçek'in himayelerinde çalışmak, görev yapmak bizim için onur ve şerefdir.  İşallah görev yükselme sınavlarında da sınava girecek arkadaşlarımıza ve kardeşlerimize bu aşamada başarılar diliyoruz. İşallah gücümüzün yettiğince Sayın Valimiz ve Bakanlığımız izin verdiği müdetçe yanlarında duracağız. Amacımız, gayemiz şu, gubbede hoş bir seda bırakmak, işallah emekli olup özel hayatında daha çok ilgilenen abilerimiz gibi bizlerde emekliliği yaşarız. Önemli olan sağlıklı, huzurlu bir şekilde buradan ayrılabilmek, güzel anılar bırakabilmek, hayatımızda her şey anılardan ibaret, geçmişde bu güzel günleri anımsayıp yüzlerinizin gülmesi olacaktır. Ben hepinize çok teşekkür ediyorum. Geldiğim günden beri çok vefakar, cefakar bir şekilde çalışıyorsunuz, hepinizden Allah razı olsun"; dedi.  
 
Nüfus İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen gecede Emekli olan personeller, Aziz Karakaş, Hasan Hüseyin Kızıklı,Yaşar Akbalık, Selami Bostan'a, İl Müdürü Erkan Tanyeri tarafından plaket takdim edildi. Personel tarafından alınan hediyeleri de veren Tanyeri ayrı ayrı teşekkür etti ve helalleşti. Birlik ve beraberlik altına veda yemeği ve sonrasında hatıra fotoğrafı ile gece sona erdi.
ODAK/ÖZEL HABER 
Editör: TE Bilisim