BU SENE GÜZEL TAKIM KURULDU

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, “Dinar’da, Emirdağ’ında, İhsaniye’de, Bayat’ta, tek yürek halinde Afyonkarahisar diyebileceğimiz bütün siyasi görüşlerin dışında bir araya gelebileceğimiz Afyonumuz var. O futbol maçında attığımız bir gol hepimizi kucak kucağa getiriyor. Afyonkarahisar’ın kazandığı maçlarda o şehrin iddiasına bir şey daha kattığını hissediyorum. Çünkü bu şehir her alanda iyi olmak durumdadır. Ben bu sene yönetimin ve belediyemizin destekleri ile güzel bir takım kurduğuna kefilim” dedi.

AFYON TAKIMIMIZA SAHİPLENSİN

AFJET Afyonspor maçlarını takip ettiğini, maç kaybettiklerinde veya berabere kaldıklarında o gece uyuyamadığını ve üzüldüğünü itiraf eden Vali Gökmen Çiçek, “Bu şehir bize güveniyor. Çünkü bu şehir her alanda iyi olmak durumdadır. Ben bu sene yönetimin ve belediyemizin destekleri ile güzel bir takım kurduğuna kefilim” dedi.

Futbolcuların oyun sitillerine kadar bildiğini söyleyen Vali Çiçek, “Bu sene Afyonkarahisar’ın ortalarda değil, başı oynamasını istiyorum. Şehirde bunu istiyor. 1’inci Lige çıkacağından çok ümitliyim. Fakat, ümidimi kıran ilk maçta yenebileceğimiz maçı Bodrum’da kaybettik. Evimizde oynadığımız maçta en az 5 tane yüzde yüz golümüz kaçtı. Berabere evimizde kalmamıza rağmen seyirci takımı çağırdı alkışladı, “Sizlerle gurur duyuyoruz” dedi. Bizlerde o futbolu gördükten sonra ümitlendik. Çok iyi oyuncularımız var, çok iyi hocamız var. Ben buradan Afyonkarahisar’a, bütün hemşerilerimize lütfen bu takımı takip edin. Bu takım bu sene şampiyonluğa oynayacak. Şampiyon olamasa dahi gerçekten Afyonkarahisar’ın adını iyi temsil edecek. Buna tüm kalbimle inanıyorum. Futbolcularımız çok hırslılar armaları ve Afyonkarahisar için mücadele ediyorlar, bunu kabul edelim” diye konuştu.

ÖĞRENCİLER İLE BİRLİKTE MAÇ İZLEYECEĞİM

“Futbolcuların bir iki galibiyetten sonra Dinar’da, Emirdağ’da Bayat’ta gençlerimiz ile  söyleşiler yapmalarını istiyorum” diyen Vali Gökmen Çiçek, “Benim bir projem var, Aslında bunu Sivas ilimiz yaptı. Maçlarımıza İhsaniye’den veya Dinar’dan ortaokul ve liseli öğrencilerimizi Afyonkarahisar’a getireceğiz. 300-400 öğrencimizi önce şehir turu yapacağız. Yeniden şehrimizi tanıtacağız ve akşam hep beraber “Yaşasın en büyük AFJET Afyonspor” diyerek takımımızı izleyeceğiz. Bir başka hafta başka ilçemizin öğrencileri burada olacaklar. Bende onlar ile birlikte futbol maçlarını formalarımızı giyerek, kaş kollarımızı alarak izleyeceğiz. Şehrimizin takımının galibiyetlerini birlikte sevineceğiz. Bunu da çok arzuluyorum. Yapacağım inşallah” ifadelerini kullandı. >>ODAK HABER MERKEZİ

 

Editör: TE Bilisim