Bu hafta deplasmanda Ankara Demirspor ile 1-1 berabere kalan AFJET Afyonspor, Play-of mücadelesini sonuna kadar devam ettirmek için sahaya çıkacak. Ergene Velimeşespor ile kendi sahasında alınan 3 puanın ardından önceki deplasmanda Ankara Demirspor ile 1-1 berabere kalarak Afyonkarahisar’a 1 puanla dönen JET’ler, bugün kendi sahasında Sancaktepe FK ile karşı karşıya gelecek. Mutlak galibiyet ve 3 puan parolası ile sahaya çıkacak olan Afjet Afyonspor, Sancaktepe galibiyeti ile ligdeki puanını 46’ya çıkarmayı hedefleyecek.

ANTRENMANLAR DEVAM EDİYOR

Misli.com 2. Lig Beyaz Gruptaki temsilcimiz AFJET Afyonspor, ligin 30. hafta mücadelesinde karşılaşacağı Sancaktepe FK maçının hazırlıklarına hızlı bir şekilde devam ediyor. Teknik Direktör Bahaddin Güneş gözetiminde çalışmalarını sürdüren temsilcimiz AFJET Afyonspor, ligde 22 puanla 15’inci sırada bulunan Sancaktepe FK’yı kendi sahasında yenerek, play-off şansını yüksek tutacak.

Zafer Stadyumunda saat 14:00’da başlayacak olan AFJET Afyonspor-Sancaktepe FK karşılaşmasını Muhammet Ali Meteoğlu, Halil Altun, Kadir Beyaz ve Doğu Yılmaz üçlüsü yönetecek. Maçın gözlemcisi ise Necdet Akçasoy olurken, Gülay Güneş ile Tolga Özel maçı temsilci olarak takip edecek.

>>>ODAK HABER MERKEZİ 

 

Editör: TE Bilisim