Saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşının okunması ile başlayan program, daha sonra öğrencilerin hazırladıkları gösteriler ile devam etti.

Emirdağ Kredi Yurtlar Kurumu Konferans Salonunda Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan programda öğrencilerin gösterileri büyük beğeni topladı.

Engelli bireylerin toplumsal hayata katılımlarının sağlanması ve hayat standartlarının yükseltilmesi, medeni bir toplum olmanın gereği olduğunu ifade eden Kaymakam Refiki Funda Hamza yaptığı açıklamada; “Engelli vatandaşlarımız ve ailelerinin yaşadıkları sorunlar tüm insanların sorunudur. Engelli vatandaşlarımızın toplumsal yaşamdan kopmadan hayatlarını sürdürmeleri için meslek edinip üretken hale gelmesi, sağlık, eğitim, ulaşım ve rehabilitasyon başta olmak üzere tüm ihtiyaçlarının karşılanması hepimizin ortak sorumluluğudur. Onlara göstereceğimiz ilgi ve sorunlarına bulacağımız çözümler, insana ve topluma duyulan saygının ve çağdaş toplum olmanın gereğidir” ifadelerini kullandı.Kaymakam Refiki Funda Hamza, engelli bireyler ve aileleri ile yakından ilgilenmesi dikkatlerden kaçmadı.

Programa Kaymakam Refiki Funda Hamza’nın yanı sıra Emirdağ Cumhuriyet Başsavcısı Serdar Kabak, Emirdağ Belediyesi Mali İşler Müdürü Ramazan Dişli, Emirdağ Belediyesi İtfaiye Müdürü Yüksel Kantarcı, İlçe Emniyet Müdürü Erdal Yanık, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Teberci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürkan Emeksiz, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. >>ODAK HABER MERKEZİ

 

 

Editör: TE Bilisim