Sandıklı Yunus Emre Kampüsü konferans salonunda gerçekleşen “Geleneksel Kariyerden Sınırsız Kariyere” programına; Dünya Gazetesi Afyonkarahisar Bölge Temsilcisi Hatice Aydoğan Özsökmen, Artuk Grup/Artuk Havacılık Yönetim Kurulu Başkanı Önder Artuk, Sandıklı Uygulamalı Bilimler Yüksekokul Müdür Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Hüseyin Batman, Sandıklı Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Yunus Yılan akademik personel ve öğrenciler katıldı.

Programda konuşan Dünya Gazetesi Afyonkarahisar Bölge Temsilcisi Hatice Aydoğan Özsökmen, hangi iş yapılırsa yapılsın sınırları insanların çizdiğini belirterek insanların gelecekte ne yapmak istediğine karar vermesi ve fırsatları değerlendirmesi gerektiğini dile getirdi. Özsökmen, kariyer planlamasının en önemli unsurunun kendine yatırım olduğunu ifade ederek, kariyerimizi planlarken varmak istediğimiz nokta ile bulunduğumuz nokta arasındaki boşlukları akılcı biçimde doldurmamız gerektiğini söyledi. Özsökmen, “ben kimim, keşfetmek, kendime yolculuk, seçimlerim ve ben, özgüven” konuları üzerine değerlendirmelerde bulunarak tecrübelerini paylaştı.

Artuk Grup/Artuk Havacılık Yönetim Kurulu Başkanı Önder Artuk ise, öğrencilere eğitim, meslek, kariyer seçimi ile iş hayatındaki pratikler üzerine tecrübelerini paylaşarak, işe alım süreçleri ile ilgili uygulamalar gerçekleştirdi. >>ODAK HABER MERKEZİ

 

 

Editör: TE Bilisim