Ak Parti Afyonkarahisar Millet Vekili İbrahim Yurdunuseven Sinanpaşa ilçesine birtakım ziyaretlerde bulundu. Ziyarette Yurdunuseven sırasıyla, Sinanpaşa ilçesine bağlı Kılınçarslan Belde Belediye Başkanı Halil Çelebi’yi, Ahmetpaşa Belde Belediye Başkanı Eyüp Yakan’ı, Kırka Belde Belediye Başkanı Bekir Uykan’ı, Küçükhüyük Belde Belediye Başkanı Necip Nergiz’i ve vatandaşları ziyaret etti. Ziyarette yapılan çalışmalar hakkında bilgi alıp istişarelerde bulundu. Öte yandan Sinanpaşa TOKİ alanını ziyaret eden Yurdunuseven çalışmaları devam eden TOKİ alanında incelemelerde bulunarak yetkililerden yapılan çalışmalar hakkında bilgi alıp, istişarelerde bulunan Milletvekili Yurdunuseven’e ziyarette Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman, İlçe Koordinatörü, İlçe Yönetimi ve İl Genel Meclis Üyeleri eşlik etti.

ŞEHİT AİLELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI

İlçe ziyaretleri kapsamında Şehit ailelerini de unutmayan Ak Parti Afyonkarahisar Millet Vekili İbrahim Yurdunuseven her zaman yanlarında olduğunu, yalnız olmadıklarını belirterek, “Sizler bizlere Şehitlerimizin emanetisiniz. Onlar bu topraklar için canlarını seve seve verdiler. Rabbim şahadetlerini kabul etsin. Bizlere de onların emanetlerine sahip çıkmak düşüyor. Sizlerin her zaman yanınızdayız” dedi.

Öte yandan Sinanpaşa’da erkekliğe il adımını atan Muhsin Biçer’in sünnet düğününe katılım sağlayan Yurdunuseven hayırlı ve sağlıklı ömürler diledi. Ziyaret sonrası Sinanpaşa İlçe Koordinatörü Fatih Okyar, Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman, Belde Belediye Başkanları, İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İl genel Meclis Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kollarının katılımları ile haftalık olağan İstişare ve Değerlendirme toplantısı yapıldı. >>ODAK HABER MERKEZİ

 

 

Editör: TE Bilisim