Afyon spor alanında gurur kaynağı oldu! Afyon spor alanında gurur kaynağı oldu!

Ankaragücü Başkanı Faruk Koca tarafından yumruklu saldırıya uğrayan Halil Umut Meler ile hastanede gerçekleştirdiği görüşmeyi anlatan eski MHK Genel Sekreteri Ali Kunak, Meler'in durumunun ciddi olmadığını ve doktorların kontrol amaçlı hastanede tuttuklarını belirtti. Meler'in "Bu iş bitti, benden bu kadar" deyip hakemliği bırakma düşüncesi olduğunu söyleyen Kunak, Meler'e ailesiyle konuşmasını ve bu kararı onlarla vermesini önerdiklerini ifade etti.

BU İŞ BİTTİ, BENDEN BU KADAR

Saldırı sonrası hastaneye kaldırılan Halil Umut Meler'in durumu hakkında bilgi veren Ali Kunak, Meler'in göz çevresinde bir kanama olduğunu ancak hayati tehlikesinin olmadığını ve kafa travması nedeniyle takibe alındığını belirtti. Hastanede Meler'in yanında 60-70 hakemin bulunduğunu ve Süper Lig hakemlerinin de Ankara'ya geleceğini söyledi.

Ali Kunak ayrıca, Meler'in saldırı sonrası hala şokta olduğunu ve "Bu iş bitti, benden bu kadar" şeklinde cümleler kullandığını aktardı. Kunak, Meler'e ailesiyle konuşmasını ve kararı onlarla birlikte vermesi önerisinde bulunduklarını ifade etti. N\S

Editör: Nurbanu Soy