Şimşir kadro mu belirliyor? Şimşir kadro mu belirliyor?

BJK Emlakjet Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilen kongrede, toplam 21 sandıkta yapılan oy sayımı sonuçlandı. Hasan Arat, seçime katılan sandıklarda üstünlük sağlayarak başkanlığı kazandı ve siyah-beyazlı kulübün 35. başkanı oldu.

Hasan Arat, başkanlık zaferinin ardından yaşadığı mutluluğu dile getirdi. Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte kongre üyelerine hitap eden Arat, tebrikleri kabul etti. Serdal Adalı ise oy sayımı sonucunda 4 bin 557 oy alabildi.

Arat, başarılarının bir ekip çalışması olduğunu ve Beşiktaş'ın artık Beşiktaşlılar tarafından yönetileceğini vurguladı. Ayrıca, Serdal Adalı'nın kendisini arayarak tebrik ettiğini belirten Arat, Adalı'nın Beşiktaş için önemli bir isim olduğunun altını çizdi.

Yeni başkan, BJK Emlakjet Spor Kompleksi'nde kongre yapılmasına son verileceğini belirtti. Çünkü katılımın çok daha yüksek olabileceği, ancak mevcut şartlarda birçok üyenin oy kullanamadığını ifade etti. Arat ve ekibi, mazbata alımından sonra Beşiktaş için çalışmaya devam edeceklerini bildirdi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) da Beşiktaş Kulübü'nün yeni Başkanı Hasan Arat için bir tebrik mesajı yayımlayarak, yönetim döneminde başarılar diledi.

Editör: Duygu Özger