Afyonkarahisar trafiğinin en yoğun olduğu öğle saatlerinde Afyonkarahisar Adliyesinin ilerisinde gerçekleşen olayda bir kadın sürücü karşı şeride geçerek aracın içerisinde beklemeye başladı. Yoğun bir trafik kuyruğunun oluştuğu olayda diğer sürücülerin klakson ile yaptıkları uyarıları umursamayan söz konusu kadın sürücünün yanına kimliği belirsiz başka bir şahıs gelerek diğer sürücülere tepki göstermeye başladı. 

AK Partili Ethem Karahan böyle konuştu: ‘BENDE VARIM’ AK Partili Ethem Karahan böyle konuştu: ‘BENDE VARIM’

Sürücülere bağırdığı ifade edilen ve “Bekleyeceksiniz, beklemeyecekseniz şuradan gidin, mecbur bekleyeceksiniz” tarzında sözler sarf ettiği görüldü. Trafiğin en yoğun olduğu saatte diğer sürücülerin adete sabrını deneyen kadın sürücü ve şahsın ısrarlı bir şekilde aracı ters şeritte hatalı tutmaya devam etmeleri ise diğer sürücüleri çileden çıkardı. 
İhlal yüzünden oluşan trafik kaosu esnasında diğer sürücülerin “Hata sizde, şeridi kapattınız” şeklinde uyarılarını hiçe sayan şahısların, olay yerinden bir süre sonra hızla ayrıldığı görüldü. Bir sürücünün olay anını fotoğraflaması üzerine yetkililere ihbarda bulunduğu da öğrenildi. 

Kaynak: ALİ KÜÇÜKKARTAL