AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, Hasan Arslan ve 28. Dönem Milletvekili adayı Hakkı Öztürk, Hemşehrimiz olan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ı yeni görevi nedeniyle ziyaret etti. Ziyaret sırasında Bakan Göktaş, ilgisine ve desteklerine teşekkür etti.

Özdemir Göktaş, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından atanan yeni bakanlığına başlamıştı. Ziyaret sırasında, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri de Bakan Göktaş'a hayırlı olsun dileklerini sundular.

DESTEKLERİNİ İLETTİLER

Bakan Mahinur Özdemir Göktaş, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, yeni görevinin kendisi için büyük bir sorumluluk olduğunu söyledi. Toplumun her kesimine hizmet etmek için yoğun bir çaba harcayacağını belirten Bakan Göktaş, ülke genelindeki vatandaşları memnun etmek için çalışacağını ifade etti.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri, Bakan Göktaş'a başarılar dilediler ve ona desteklerini ilettiklerini belirttiler. İlgisi ve destekleri için Afyonkarahisar Milletvekilleri'ne teşekkür eden Bakan Göktaş, ziyaretleri sebebiyle teşekkür etti. Ziyaret günün anısına çekilen fotoğrafın ardından son buldu. >>HABER: SAFİYE KALENDER

Okullararası Halk Oyunları Yıldızlar Türkiye Şampiyonası başladı! Okullararası Halk Oyunları Yıldızlar Türkiye Şampiyonası başladı!

Editör: TE Bilisim