Geçtiğimiz gün akşam saatlerinde, Afyonkarahisar- İzmir karayolu üzerinde bulunan ünlü restoran zinciri Köfteci Yusuf"un Afyonkarahisar şubesinde büyük bir kaza meydana geldi.

Kazansan da kaybetsen de sorun yok… AK Partili isen her şartta koltuk garanti! Kazansan da kaybetsen de sorun yok… AK Partili isen her şartta koltuk garanti!

köfteci yusuf

Akören beldesi girişinde yaşanan olayda, restoranın asma tavanının çökmesi neticesinde içeride bulunan müşteriler risk altında kaldı. Yaşanan felaket anında çoğunlukla hafif yaralanmalar olmak üzere toplam 11 kişinin yaralandığı belirtildi. Restoran, olası tehlikelere karşı anında kapatıldı.

köfteci yusuf

Olayın hemen ardından Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, çöken tavanın bulunduğu dinlenme tesisi hakkında incelemelerde bulunmak üzere olay yerine geldi. Vali Yiğitbaşı, kazada yaralananları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti ve kazayla ilgili olarak detaylı bir soruşturmanın başladı.

428058402 773792471450568 9203918176506354371 N

Köfteci Yusuf adlı restoranın tavanının çökmesi üzerine vatandaşlar tedirgin oldu. Bazı vatandaşlar, “Restoran denetimlerini kim yaptı? Neden dikkat edilmiyor? Onlarca insanın canı söz konusu. Türkiye tedirgin. Asma tavan olan bütün restoranların hepsinin denetlenmesi ve bu denetimlerin sık yapılması lazım” diyerek tepki gösterdiler.  

Editör: Fadime Özkaran