Sandıklı’da yağmur duası! Sandıklı’da yağmur duası!

Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, Hüdai Kaplıcaları'nda yapılan yenilikleri ve misafirlere sunulan hizmetleri denetlemek üzere bir dizi incelemede bulundu.

Başkan Çöl, gerek Butik Otel'de gerekse Termal Otel'de kalan turistlerle birebir görüşmeler gerçekleştirerek, onların Sandıklı'daki tatillerinden duydukları memnuniyeti ve varsa önerilerini birinci elden dinledi. Misafirlerle gerçekleştirdiği samimi sohbetlerde, turistlerin dile getirdiği olumlu geri bildirimler üzerine, Belediye Başkanı teşekkürleri aldı.

çöl

Tarihi ve doğal sıcak su kaynaklarıyla ünlü Hüdai Kaplıcaları, sağlık turizmi alanında gözde merkezlerden biri olma konumunu güçlendiriyor. Dr. Mustafa Çöl'ün önderliğinde yürütülen projeler, Sandıklı'nın termal turizmdeki etkinliğini ve tanınırlığını artırmaya yönelik adımlar içeriyor.

Sandıklı'nın turistik ve termal kaynaklarını maksimum düzeyde faydalı hale getirmeye odaklanan Başkan Çöl, bu tür ziyaretlerin sürdürüleceğini ve Hüdai Kaplıcalarının eşsiz doğal güzellikleriyle Türkiye'nin dört bir yanından misafirlere kapılarını açık tutacağını ifade etti.

çölçölçöl

Kaynak: TUĞBA ÖZKAN