Görev süresinin sonuna gelmesi dolayısıyla İl Genel Meclis Başkanı Burhanettin Çoban’a ziyaretler sürüyor. Bu kapsamda, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, şehit aileleri ve gaziler ile birlikte Çoban’ı ziyaret etti.

İGM Başkanı Çoban’a veda ziyareti!

‘’BİZ SİZİ UNUTMAYACAĞIZ’’

Ziyarette konuşan Kumartaşlı, duygularını tarif edemediğini ve içinde bir burukluk olduğunu ifade etti. Burhanettin Çoban’ın hem İl başkanlığı döneminde hem belediye başkanlığı döneminde hem de İGM Başkanlığı döneminde derneklerine ve camialarına olan desteği dolayısıyla Çoban’a teşekkür eden Kumartaşlı, ‘’Keşke daha uzun yıllar beraber görev yapsaydınız biz de istek ve ihtiyaçlarımızı size iletseydik. Biz sizi unutmayacağız’’ dedi.

İGM Başkanı Çoban’a veda ziyareti!

Kumartaşlı’nın ardından konuşan Çoban, sözlerine ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkür dileklerini iletmesiyle başladı. Çoban, ‘’Valimiz sizlerle çok ilgileniyor biliyorum. Valimiz için, milletvekillerimiz için, belediye başkanımız için, askeri komuta kademesi için özellikle şehit ailelerimiz ve gazilerimizle ilişkili dernekleri kurmak ve onların gönüllerin hoş tutmak çok önemli. Sizin beni son günümde ziyaret etmenizde çok değerli. Belki görevinden ayrılanlar için edebinizden yapmıyorsunuz ama belki zil takıp oynayacaksınız. Sizin bu ziyaretiniz örnek olsun. Buradan tüm makam sahiplerine sesleniyorum. Makamınızda olduğunuz müddetçe önceliğiniz gazilerimiz ve şehit ailelerimiz olsun. Onların dertleriyle dertlenin. Onlar sizin dertlenmenizden daha çok şeyi hak ediyorlar. Ve onlar çok vefalıdırlar. Sizin göreviniz sona erse bile sizi 10 yıl sonra hasretle anarlar. En güzel makam aslında budur’’ diye konuştu.

İGM Başkanı Çoban’a veda ziyareti!

‘’BİRLİK OLUNCA TÜRKİYE’YE ÖRNEK ÇALIŞMALARDA ORTAYA ÇIKIYOR’’

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesinin belediye başkanlığı döneminde makul bir durumda olmadığını söyleyen Çoban, el birliği ile şimdi çok güzel bir dernek haline geldiğini vurgulayarak, ‘’Birlik olunca Türkiye’ye örnek çalışmalarda ortaya çıkıyor’’ ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuştu! Cumhurbaşkanı Erdoğan konuştu!

İGM Başkanı Çoban’a veda ziyareti!

Çoban konuşmasının sonunda herkesten helallik isteyerek dualarına talep olduğunu söyledi. Ziyaret, samimi gerçekleşen sohbetlerin ve birlikte çekilen toplu fotoğrafın ardından sona erdi.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ