Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) dekanlığı görevinde devir teslim töreni gerçekleşti. Devir teslim töreninde Prof. Dr. Tuğrul Kandemir, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi dekanlığı görevini Prof. Dr. Gökhan Demirtaş’a devretti.

25 Mart2401

Tuğrul Kandemir'den Gökhan Demirtaş'a Görev Devri

Devir teslim törenine; AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şuayıp Özdemir, Bolvadin Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Fişne, Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İhsan Cemil Demir, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Selçuk Akçay ile akademik ve idari personel katıldı.

25 Mart2408

Üniversitenin Misyonu ve Kurumsal Aidiyet Bilinci

AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, törende yaptığı konuşmada, İİBF'nin üniversitenin kurucu fakültelerinden biri olduğunu vurgulayarak, üniversite personelinin kurumsal aidiyet bilincine sahip olarak kuruma daha fazla katkı sağlaması gerektiğini belirtti. Karakaş, üniversitenin toplumsal bir misyona sahip olduğunu ve bu doğrultuda görev ve sorumlulukların yerine getirilmesinin önemli olduğunu vurguladı.

Afyon’da hac adaylarına seminer verildi! Afyon’da hac adaylarına seminer verildi!

25 Mart2405

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlık görevini devralan Prof. Dr. Gökhan Demirtaş ise bölümlerin kurumsal yapısının güçlendirilmesi, performansın artırılması ve kalite süreçlerinin daha da iyileştirilmesi için çaba göstereceklerini belirtti. Demirtaş, katkılarından dolayı herkese teşekkür ederek konuşmasını tamamladı.

Devir teslim töreni, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş'ın eski Dekan Prof. Dr. Tuğrul Kandemir'e plaket takdimiyle sona erdi.

25 Mart240925 Mart240425 Mart2403

Kaynak: TUĞBA ÖZKAN