Judo Küçükler Türkiye Şampiyonası Afyonkarahisar'da başladı! Judo Küçükler Türkiye Şampiyonası Afyonkarahisar'da başladı!

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in yoğun uğraşları sonrasında Fuar Alanı'na kurulan Halk Ekmek Fabrikası açılış için gün sayıyor. 2 bin 924 metrekare alanda halkın en temel gıda ürünü ekmeğe ucuz, sağlıklı ve kaliteli bir şekilde erişebilmesi için hayata geçirilecek Halk Ekmek Fabrikası'nda test ürünler yapılmaya başlandı. Günlük 50 bin ekmek üretim kapasiteli olacak fabrikada üretilen ekmekler büfelerde satışa sunularak vatandaşların sofralarına ulaştırılacak.

ŞEHRİMİZE HAYIRLI OLSUN

Fabrikada üretilen ekşi mayalı Afyon Ekmeğinin tadına baktığını dile getiren Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, “Halk Ekmek Fabrikası ile insan sağlığına en uygun ekmek ve unlu mamulleri, özel diyet gerektiren gruplar, tam buğday, çavdarlı, tuzsuz, kepekli, zeytinyağlı, Gastronomi Şehri Afyonkarahisar’ımızın UNESCO tescilli patatesli ev ekmeği de dâhil olmak üzere tüm bireyler için en ekonomik şekilde sunulacak. Fuar alanında inşaat çalışmalarında sona geldiğimiz Halk Ekmek Fabrikamızda herhangi bir sıkıntımız yok. Günlük 50 bin ekmek üretilecek olan fabrikada, yöresel ekşi mayalı Afyon Ekmeği de halkımızın hizmetine sunulacak. Şehrimize hayırlı olsun” dedi. 

Ahmet IŞIK/ODAK ÖZEL

Editör: Nurbanu Soy