İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin,  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve İller Bankası desteği ile İscehisar’da yapılacak olan Millet Bahçesi yapım sözleşmesinin imzalanmasının ardından çalışmalar başladı. Daha yeşil ve daha yaşanabilir bir İscehisar için 3 bin metrekarelik bir alana projelendirilen Millet Bahçesi projesinin içinde, millet kıraathanesi, piknik alanları, yürüyüş yolu, bisiklet yolu, yeşil alanlar ve peyzaj çalışmaları yer alıyor.

Millet bahçesi hakkında konuşan Başkan Şahin, “Halkımızın tüm kesimine hitap edecek olan Millet Bahçemizde vatandaşlarımız aileleriyle hoşça vakit geçirebilecek. İscehisar halkı hizmetlerin en güzeline layık. İscehisar için varız, İscehisar için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı. Başkan Şahin, Millet Bahçesi projesinin İscehisar’a hayırlı olmasını diledi.

Başkan Kılınçarslan'a özel hediye! Başkan Kılınçarslan'a özel hediye!

Ahmet Şahin, projenin hayata geçirilmesinde başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’ye, Orman ve Su işleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya’ya, İbrahim Yurdunuseven’e, Hasan Arslan’a, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay’a, İller Bankası Genel Müdürü Recep Türk’e ve emeği geçen herkese teşekkür etti. \\T.Ö

Editör: Tuğba Özkan