26 Ocak 2024 tarihinde sinema severlerle buluşacak olan film, ünlü sanatçının hayatını tüm ayrıntılarıyla aktaracak. İsmail Hacıoğlu'nun ünlü sanatçı Cem Karaca'ya hayat verdiği yapım için olumlu eleştiriler ve övgüler şimdiden sosyal medyayı sarmış durumda.

Cem Kara

Yapımcılığını Aytaç Ağdağ'ın, yönetmenliğini Yüksel Aksu'nun üstlendiği film oldukça güçlü bir oyuncu kadrosuna sahip. Filmde İsmail Hacıoğlu'na eşlik eden isimler arasında Fikret Kuşkan, Yasemin Yalçın, Melisa Aslı Pamuk, Alper Saldıran ve Melisa Döngel gibi yetenekli oyuncular yer alıyor.

Oyuncu-1

"Cem Karaca'nın Gözyaşları", sanatçının aile hayatı, eğitimi, müzikal serüveni ve yurtdışında geçirdiği dönemler dahil olmak üzere hayatının pek çok yönüne derinlemesine bir bakış atacak.

Fragmanın yayınlanmasının ardından film hakkında pek çok yorum ve eleştiri sosyal medya üzerinden yapıldı. İsmail Hacıoğlu'nun performansı, Cem Karaca hayranları ve sinema izleyicileri tarafından oldukça beğenildi.

Cem Karac

İzleyiciler, fragmanı izledikten sonra sosyal medya üzerinden, "İzlenilecek filmler listesine bir film daha eklendi" ve "Felaket güzel bir şey olmuş gibi" gibi yorumlarla heyecanlarını paylaştılar.

Cem Karaca-1

Selma Ergeç’in gençlik yılları ifşa oldu! 21 yıl önceki hali şok geçirtti Selma Ergeç’in gençlik yılları ifşa oldu! 21 yıl önceki hali şok geçirtti

Kaynak: SAFİYE KALENDER