Sandıklı'daki termal turizmi geliştirme amacını taşıyan projeler, Belediye Başkanı Mustafa Çöl'ün öncülüğünde ilerliyor. Başkan Çöl'ün, bölgendeki jeotermal kaynakları en verimli biçimde değerlendirme hedefi doğrultusunda ilçede yenilikler gözle görülür hale geliyor. Termal su kaynakları, sadece kaplıcaları ısıtmakla kalmayıp, otobüs duraklarının da ısınmasında kullanılarak jeotermal enerjiye olan bağlılık gösteriliyor.

Hüdai Kaplıcaları Yenileniyor!

Peyzaj çalışmaları devam ediyor

Termal suyun çekim merkezi haline gelen Hüdai kaplıcalarında çevre düzenlemesi çalışmalarına hız verilirken, estetik bir görünüm kazandıracak peyzaj faaliyetleri de devam ediyor. Belediye ekipleri, genel bakım ve onarımların yanı sıra, bölgenin doğal güzelliğini artıracak kış çiçeklerinin ekilmesi gibi faaliyetler yürütüyor.

Hüdai Kaplıcaları Yenileniyor!

Alışveriş kolaylaşacak! Alışveriş kolaylaşacak!

Daha fazla ziyaretçi çekmesi bekleniyor

Yapılan çalışmalar banyolu apartların iç ve dış cephe işlemleriyle de sınırlı kalmayıp, misafirlere modern ve konforlu bir ortam sunmayı amaçlıyor. Kaplıcalarda yapılan tüm bu iyileştirmeler sayesinde, Sandıklı ilçesinin termal turizm alanında daha da ön plana çıkması ve ziyaretçi çekmesi bekleniyor.

Hüdai Kaplıcaları Yenileniyor!

Kaynak: GAMZE KOÇAK