20. Ankara Kitap Fuarı kapılarını açtı 20. Ankara Kitap Fuarı kapılarını açtı

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun, İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ve Merkez İlçe Başkanı İzzet Köken ile birlikte, İl Genel Meclisi üyesi Alper Yağcı ve partililer İYİ Parti Erkmen Belde Belediye Başkan adayı olarak Bünyamin Balık’ın açıklandığı toplantıya katıldı.

Erkmen Belediye Başkan Adayının açıklandığı toplantıda konuşan İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun, bu özel günün, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılının kutlandığı bir gün olduğuna dikkat çekerek, Cumhuriyetin kurulmasının ilk adımının Afyonkarahisar'da başladığına işaret etti ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Büyük Taarruz ile başlattığı mücadelenin Cumhuriyetin temelini oluşturduğunu belirtti.

Erkmen'in Afyonkarahisar merkezinin hemen yanında bulunan ve güzel bir belde olduğuna dikkat çeken Milletvekili Olgun, adaylarını Erkmenli vatandaşlara emanet ettiğini belirterek konuşmasını sonlandırdı.

“ÇOK ÇALIŞMANIN SÖZÜNÜ İSTİYORUM”

Erkmen Belediye Başkan Adayının açıklandığı toplantıda konuşan İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ise, Bünyamin Balık’ın arkasında kefaletlerini koyacaklarını ve yerel seçimlerde kazanacaklarını söylerek, “Sizlerden çok çalışmanın sözünü istiyorum. Biz de her zaman Balık kardeşimin arkasında olacağız” dedi.

BELDE HALKININ BAŞ HİZMETKÂRI OLMAYA TALİBİM”

Erkmen İYİ Parti Belediye Başkan adayı Bünyamin Balık ise yaptığı konuşmada, Cumnhuriyetin 100. yılında adaylığını açıklamış olmasının mutlu ettiğini belirterek, “Belde halkına hizmet için çıktığım bu yolu zaferle taçlandırana kadar durmak yorulmak yok. Baş olmaya değil, belde halkının baş hizmetkârı olmaya talibim” dedi.  Daha iyi bir gelecek, daha iyi hizmet, daha iyi bir Erkmen için mücadele edeceğine söz veren Balık, “Bu yolda gönül verdiğiniz, destek verdiğiniz ve yanımda olduğunuz için hepinize çok teşekkür eder saygılarımı sunarım” dedi. FADİME ÖZKARAN 

Editör: Fadime Özkaran