İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun, Belediye Başkanı adayı Alper Yağcı ve İl Başkanı Muhammed Mısırlıoğlu ile birlikte düzenlenen basın toplantısı düzenledi. Düzenlen toplantıda konuşan Olgun, vatandaşlar genel seçimlerde aldatıldıklarını hissettiklerini iktidarın kulağını yerel seçimlerde çekeceğini ifade etti.

Müsavat Dervişoğlu Kimdir? İYİ Parti Genel Başkan Adayı Hakkında Merak Edilenler Müsavat Dervişoğlu Kimdir? İYİ Parti Genel Başkan Adayı Hakkında Merak Edilenler

hakan şeref olgun

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun, geçmiş genel seçimlerin ardından mevcut iktidarın vatandaşları yanlış bilgilendirmeyle oy almakla suçladı ve seçmenin bu durumu fark ettiğini belirtti. Olgun'a göre, vatandaşlar genel seçimlerde aldatıldıklarını hissettiklerini iktidarın kulağını yerel seçimlerde çekeceklerdir.

hakan şeref olgun

İYİ Parti'nin tek başına iktidar olma iddiasını ortaya koyduğunu vurgulayan Hakan Şeref Olgun, Cumhur İttifakı içinde sadece iki partinin olduğunu, ancak İYİ Parti'nin yardımsız bu yarışa girdiğini belirtti. Olgun, Cumhur İttifakı'nın büyük şehirleri kazanabilmek adına HDP ile görüşme yaptığını ima etti ve ittifakların diğer bileşenlerinin yönetme iddiasının olmadığını iddia etti.

hakan şeref olgun

Seçim İşleri Başkanı olduktan sonra yapılan anketlere göre, İYİ Parti'nin Afyonkarahisar'da 2,5 milletvekili çıkarabilecek durumda olduğunu söyleyen Olgun, iktidarın bu alanı manipüle ettiğini savundu. İleri sürülen hedefler arasında, Afyonkarahisar'ın kalkınması için altyapı ve üstyapı çalışmalarının şart olduğunu dile getirerek, belediyenin rant kapısı olmaktan çıkarılacağını ve şehrin Avrupa standartlarında bir kent haline getirilmesi için çalışacaklarını ifade etti. Olgun, son sözün Afyonkarahisar halkı tarafından verileceğini belirtti.

Kaynak: sait karaduman