Afyonkarahisar Valimiz Gökmen Çiçek.

İlimizde göreve başladığı günden itibaren yoğun bir tempoda çalışmaya devam ediyor.

Valimizin eşi Sümeyra Çiçek’te hiç boş durmuyor. Çiçek çiftini ilimiz gerçekten çok sevdi ve tabiri caizse bağrına bastı.

Valimiz Gökmen çiçek her gittiği yerde büyük ilgi ve alaka ile karşılanıyor.

Geçtiğimiz haftalar içerisinde ilimizde ki iki SİAD’ı Afyonkarahisar Sanayici ve İşadamları Derneği ile Müstakil Sanayiciler İş Adamları Derneğini ziyaret eden Vali Çiçek’in bu ziyaretlerini ODAK olarak manşetten duyurmuştuk. AFSİAD Başkanı Kadir Sayın’da MÜSİAD Başkanı Ahmet Karakol’da Vali Çiçek’ten çok memnun kaldıklarını belirterek “Valimiz Afyon için bir şans” ifadelerini kullanmışlardı.

Gerçekten şehrin her konusuna hakim olan Valimiz Gökmen Çiçek kısa sürede ilimizin fotoğrafını net bir şekilde çekmiş durumda. Frig Vadisi’ni ayağa kaldırmakta kararlı olan Vali Çiçek’in bölgede uyguladığı projelerde büyük takdir toplamakta.

Şehrimizde göreve başladığı ilk günden itibaren kadınlara büyük önem ve değer veren Vali Çiçek tüm ilçelerde Kadın Kültür Evleri’nin kurulması talimatını vermişti. Bir çok ilçemizde şu anda Kadın Kültür Evleri kuruldu eve bölgede yaşayan kadınlara eğitimler vermeye başladı.

Kadın Kültür Evleri yurt genelinde de örnek oldu bu proje diğer şehirlerde de uygulanmaya başlandı. Bu evler o kadar önemliydi ki Show Ana Haber Bülteni Sunucusu Ece Üner’inde dikkatinden kaçmadı. Kadın Kültür Evlerini ana haber bültenine taşıyan ünlü sunucu Ece Ünver, Vali Gökmen Çiçek’in tüm ilçelerde hayata geçirdiği Kadın Kültür Evleri Projesi’ne destek verdi.

Show Ana Haber Bülteni Sunucusu Ece Üner “Bu iyilik bulaşıcı bir şey. İyilik hikayelerini artırdıkça iyileşiyoruz” diyerek bu projenin herkese ilham olması gerektiğini belirtti. Vali Gökmen Çiçek ve eşi Sümeyra Çiçek’e teşekkür eden ünlü sunucu canlı yayında “Saygıdeğer Sümeyra Çiçek ve Valimiz Gökmen Çiçek, iyiki varsınız. İyiki böyle birşeye vesile olmuşsunuz. Hem vizyonerliğinize hem gönlünüze çok teşekkürler. Bu iyilik bulaşıcı bir şey. İyilik hikayelerini artırdıkça iyileşiyoruz. Toplum olarak iyileşmeye en çok ihtiyacımız olan bir dönem. Böyle bir dönemde böyle güzelliğe vesile olduğunuz için sonsuz teşekkürler. Hakikaten çok fazla ilham olacaktır. Banada ilham oldu. Sonuna kadar destekliyorum” ifadelerini kullanmıştı.

Bunun üzerine ise Vali Gökmen Çiçek ile eşi Sümeyra Çiçek’te twitter hesaplarından yaptıkları paylaşımlarda Ece Üner’e desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Bu projeye Afyonkarahisar yerel basına da büyük destek sağlamakta. Bizde Valimiz Gökmen Çiçek ile eşi Sümeyra Çiçek’e sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.