Bu şartı sağlayanın faturası devletten! Listede adı olanlar fatura ödemeyecek Bu şartı sağlayanın faturası devletten! Listede adı olanlar fatura ödemeyecek

Üçlerkayası’nda kahvaltı ile başlayan program, Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın öncülüğünde Demirli Köyü’nde kurulan Frigya Kadın Ürünleri Pazarı’nı ziyaretle devam etti.

Kadin Gi̇ri̇şi̇mci̇ler (3)

İhsaniye Kaymakamı İsmail Bildirici, İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürü Medeni Buğra ve 17 İlçenin Halk Eğitim Merkezi müdürleri ile İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü yetkililerinin de katıldı.

Kadin Gi̇ri̇şi̇mci̇ler (4)

FRİG VADİSİ, EŞSİZ GÜZELLİKLERE SAHİP BİR ALAN

 Ziyarette açıklamalarda bulunan TOBB Afyonkarahisar Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Funda Güleç Yaman, “Frig Vadisi’nde üretim yapıp ekonomiye katkı sağlayan kadın girişimcilerimize destek olmak amacıyla bugün böyle bir ziyaret gerçekleştirdik. Hem içinde bulunduğumuz Girişimcilik Haftası’nı, hem de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü böylelikle kutladık. Frig Vadisi, eşsiz güzelliklere sahip bir alan. Maltaş eseri, Arog filminin çekildiği alan, kervansaray, adını büyük derviş Yunus Emre’den alan Emre Gölü ve daha nice tarihi zenginliğimiz burada. Ziyaretimize destek olan başta Sayın Valimiz Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’na, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Hüsnü Serteser ve Yönetim Kurulu’na, İhsaniye Kaymakamlığı’na ve tüm kurumlarımıza teşekkür ederiz” dedi.

Kadin Gi̇ri̇şi̇mci̇ler (7)

Kaynak: GAMZE KOÇAK