Kadınlar ve çocukların yaşadıkları zorluklara dikkat çeken Göktaş, ailenin ve özellikle kadının toplumdaki rolünü güçlendirmek için yeni çalışma modelleri üzerinde yoğunlaştıklarını belirtti. Bakan, kadınların iş ve ev hayatı arasında daha rahat bir denge kurmasını sağlayacak mahalle tipi kreşler, esnek ve uzaktan çalışma modeli gibi yeniliklerin hayata geçirilmesi için çalışmaların sürdüğünü ifade etti.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Antalya'daki bir toplantıda kadın ve çocuklara yönelik zulümlere karşı Türkiye'nin duruşunu sergiledi ve Filistin halkı için yapılan yardımlar hakkında bilgi verdi. Göktaş ayrıca, aile yapısının ve kadınların rolünün güçlenmesi adına 2024'te gerçekleştirilecek "Türk Dünyası Aile Çalıştayı"nın müjdesini verdi.

Eski Devlet Bakanı Kocabatmaz törenle son yolculuğuna uğurlandı! Eski Devlet Bakanı Kocabatmaz törenle son yolculuğuna uğurlandı!

Bakan Göktaş, milletin en güçlü kalesinin aile olduğunu ve bu kalede en önemli rolü kadınların oynadığını vurguladı. Kadınların her alanda daha çok söz sahibi olması için yürütme ve yasamada geçerli olan çeşitli çalışmalara değindi. Türkiye'nin temel politikalarını ve Bakanlığın faaliyetlerini özetleyen Göktaş, kadınların toplumdaki aktif katılımlarını öncelik haline getirdiklerini bildirdi.

CEMİLE KAYTAN