Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ), termal sağlık turizmi potansiyeli ile dikkatleri çekmeye devam ederken, Katarlı yatırımcılardan oluşan bir heyet üniversiteyi ziyaret etti. Rektör Prof. Dr. Nurullah Okumuş önderliğinde, heyet AFSÜ'nün sağlık ve eğitim olanakları hakkında bilgi edinme fırsatı buldu.

05 3

Heyette, Retaj Hotels&Hospitality'den İş Geliştirme Bölge Direktörü İslam Yussri ve Türkiye Gelişim Ülke Başkanı Hakan Korik yer alıyordu. Ayrıca, COTRI China Outbound Turizm Araştırma Enstitüsü'nün Prof. Dr. Wolfgang Georg Arlt da bu önemli ziyaretin bir parçasıydı. Ziyaret sırasında AFSÜ Hastanesi'nde yerinde incelemelerle, üniversitenin sağlık hizmetleri ve eğitim katkıları değerlendirildi.

04 3

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ümit Dündar, Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Aydın Balcı, Başmüdür Hatip Aydın ve diğer birim yöneticilerinin de bulunduğu heyet, hastanenin imkânları hakkında katılımcılara derinlemesine bilgi verdi. AFSÜ'nün uluslararası standartlarda hizmet sunduğu ve sağlık turizmine sunduğu katkının altını çizildi.

03 5

Düzağaç belediye başkanı öğrencilerle buluştu! Düzağaç belediye başkanı öğrencilerle buluştu!

Ziyaret kapsamında, gelecekte gerçekleşebilecek projeler ve iş birlikleri konusunda da fikir alışverişinde bulunuldu. Bu görüşmelerde AFSÜ Uluslararası İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Murat Yeşil, AKÜ Turizm Fakültesi'nden Prof. Dr. Mustafa Sandıkcı ve Doç. Dr. Hüseyin Pamukçu'nun katkıları yer aldı.

02 4

Ziyaretin sonunda Prof. Dr. Okumuş, AFSÜ'nün termal sağlık turizmi konusunda uluslararası iş birliklerine açık olduğunu ifade ederken, heyet üyelerine sembolik hediyeler sunarak iş birliğinin önemini vurguladı. AFSÜ'nün global vizyonuna yapılan bu ziyaretin, bölgenin turizm ve sağlık alanındaki büyüme potansiyeline büyük katkı sağlayacağı öngörülüyor.

01 3

Kaynak: FATMA SEDA CAN