Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici, Emirdağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Müftülüğü işbirliğinde Lise Öğrencilerine yönelik düzenlenen "Dinim İslam Bilgi Yarışması” finaline katıldı.

BİLGİ YARIŞMASINDA HEYECAN DORUKTA

Kredi Yurtlar Kurumu Konferans Salonu'nda gerçekleşen bilgi yarışmasında finale kalan öğrenciler, kendilerine yöneltilen soruları yanıtladılar. Öğrenciler arasındaki rekabetin yoğun olduğu yarışmada, zorlu soruları doğru cevaplayanlar öne çıktı.

DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER BELLİ OLDU

Yarışmada sorulan sorulara en fazla doğru cevabı veren Zeynep Ormantepe birinci olurken Büşra Kozlu ikinci, Şehed Nasif ise üçüncü oldu. Bu başarılar, öğrencilerin yoğun çalışmalarının ve bilgi birikimlerinin bir göstergesi olarak dikkat çekti.

TEŞEKKÜR VE ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

Ödül töreninde, yarışmaya katılan tüm öğrencilere teşekkür eden Kaymakam Bilici, dereceye giren öğrencileri tebrik ederek başarılar diledi. Ayrıca, yarışmanın düzenlenmesinde ve başarılı bir şekilde gerçekleşmesinde emeği geçen herkese ve yarışmaya katkı sağlayan Türkiye Diyanet Vakfı Emirdağ Şubesine teşekkür etti.

HATIRA FOTOĞRAFI İLE SONA ERDİ

Emirdağ Millet Bahçesi'ne Yoğun İlgi! Emirdağ Millet Bahçesi'ne Yoğun İlgi!

Dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından Dinim İslam Bilgi Yarışması Finali, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi. Yarışmaya katılan tüm öğrencilere de teselli ödülleri verildi, böylece herkesin katkısı ve çabası takdir edilmiş oldu.  

Kaynak: FADİME ÖZKARAN